Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes 30-45 éves férfivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes 30-45 éves férfivel összejönni huszonéves nőként?

Figyelt kérdés

NEM KÉREK PRIVÁTOT!

Sziasztok!

Az utóbbi időben megismerkedtem egy 46 éves férfivel. Sokszor flörtölünk egymással, már konkrét lépéseket is tett, viszont én tartok ettől a helyzettől egy kicsit. Szívem szerint nagyon szívesen lefeküdnék vele, kapcsolatként is örülnék neki, de a környezetem elítéli, meg tartok attól is, hogy egy ilyen idős férfi nem tekintene egyenrangú társának. Én 22 éves nő vagyok, egyetemi hallgató.

2021. jan. 23. 21:46
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
22 éves vagy, szerintem is bolond vagy hogy egy oylan kapcsolatra pazarolod az érzelmeid, időd, aminek semmi értelme. Ha csak szexcelsz vele, akkor is érzelmileg be fgsz vonódni, egy-két éved is rámehet, mire kijössz ebből a kerékvágásból, pedig inkbb arra kéne gyúrnod, hogy férjhez menj még 30 éves korod előtt, mert utána már nagyon nehéz lesz pasit találnod, a többség aki neked való, épp akkor fog házasodni, gyereke szülni, maradnak majd a negyvenes, gyerekes elváltak. Most ha összejössz valakivel, aki hozzád való, tegyük fel bejön, 3-4 év után 25-26 éves korban pont jó lenne házasodnod, 27-28 éves korodra első gyerek, 30-31 éves korodra második gyerek, majd még vissza tudsz menni dolgozni. Ha elváltok gyerek után, még mindig csak 35 körül leszel, nem 40 éves és afölött, mint a többi elvált nő két gyerekkel. Ha most találsz egy korodbelit, de tegyük fel két év múlva szétmentek, akkor még mindig van egy dobásod, 24 évesen még találhatsz valakit akivel házasodsz 26-27 évesen. Ne cseszd el az életed egy 46 éves pasira pazarolva, mert addig nem tudsz koncentráli a megfelelő jelöltekre és mondanom sem kell hogy egy 46 éves tőled max szexet akar, semmi mást, még ha mást is hazudik. Amúgyis ahogy öregszik, egyre több lesza betegsége, nem tud már felnevelni egy gyereket. Időpocsékolás és később fogja megbosszulni magát. Pont olyan mint az egyetem, amivel csúszhatsz 3 évet meg befejezheted időben is. Az időd nagyon értékes.
2021. jan. 24. 15:15
 32/32 anonim ***** válasza:
40 éves nő vagyok. Már nekem sok (lenne) egy 46 éves férfi.
2021. jan. 24. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!