Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes 30-45 éves férfivel összejönni huszonéves nőként?
NEM KÉREK PRIVÁTOT!
Sziasztok!
Az utóbbi időben megismerkedtem egy 46 éves férfivel. Sokszor flörtölünk egymással, már konkrét lépéseket is tett, viszont én tartok ettől a helyzettől egy kicsit. Szívem szerint nagyon szívesen lefeküdnék vele, kapcsolatként is örülnék neki, de a környezetem elítéli, meg tartok attól is, hogy egy ilyen idős férfi nem tekintene egyenrangú társának. Én 22 éves nő vagyok, egyetemi hallgató.
Nem, arra akartam ezt kihegyezni, hogyha nem is maradunk együtt halálig, szerintem egy nagyon jó emlék lehetne ennek ellenére is.
Attól, hogy 22 éves vagyok nem lehetek érett hozzá?
* Attól, hogy 22 éves vagyok nem lehetek érett hozzá?
Hogy is fogalmazzam meg szépen? Ha elég érett vagy hozzá, az inkább a férfire nézve nem hízelgő!
Egyáltalán független ez a férfi? Mennyire ismered?
Nem kell ám mindent elhinni egy 46 éves férfinek, ezt jobb ha tudod.
Te ezt már nagyrészt eldöntötted.
Legyél a szeretője élvezd ki a helyzetet, ami ennyire izgatja a fantáziád. Nem kell mindent a barátnők orrára kötni.
Mellesleg a nők sem egyenrangú társat keresnek, hanem egy olyan férfit akire felnézhetnek.
Önmagában a 46 éves férfinek annyi "erénye" van, hogy nem krta el 25 évesen a villamos, szóval még él.
A kora miatt "felnézni" rá... amúgy árulkodó, hogy egy 22 évesben szellemi partnert lát.
És nem, nem a 22 éves a szuperérett felnőtt. Különben nem itt kérdezne, hanem már a vén majom alatt feküdne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!