Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes 30-45 éves férfivel összejönni huszonéves nőként?
NEM KÉREK PRIVÁTOT!
Sziasztok!
Az utóbbi időben megismerkedtem egy 46 éves férfivel. Sokszor flörtölünk egymással, már konkrét lépéseket is tett, viszont én tartok ettől a helyzettől egy kicsit. Szívem szerint nagyon szívesen lefeküdnék vele, kapcsolatként is örülnék neki, de a környezetem elítéli, meg tartok attól is, hogy egy ilyen idős férfi nem tekintene egyenrangú társának. Én 22 éves nő vagyok, egyetemi hallgató.
Nekem 22 évesen 25 volt a max, de inkább velem egyidős, szintén egyetemista.
Amikor én 22 voltam, apám 47.
Ugyan már... Ezt a dumát adta be neked?
Ezeket magadtól, a magad kárán tanulod meg.
A kora meg nem garancia a jó szexre, sőt.
Mindjárt 50 éves. Neki már egészen másfele tart az élete, mint neked, aki éppenhogy elkezdte. Nekem biztos nem kéne ilyen öreg pali, a 35 a max. Viszont egyik barátnőm már 2 éve van együtt egy 50 plusszossal, elvannak, de nem tudom milyen jövője van egy ilyen kapcsolatnak. Neki nyilván ajándék egy 20onéves kislány, de amúgy nem igazán tudom mi értelme egy ilyen kapcsolatnak. Egyszer-kétszer hetyegni oké, de ha mondjuk 5 éven belül gyerek akarsz, annak kb egy nagypapája lesz.
24L
Hát... nálam is 30 volt a maximum anno.
De engem taszított, hogy konkrétan, apám kollégája próbálkozott be, akinek a gyerekeivel együtt játszottunk kicsi korunkban, és nem azt a kislányt látja bennem, hanem egy dugható valamit (persze a felesége mellett).
Nem tudtam az ilyen idős faszikra férfiként tekinteni, mert amit láttam belőlük (a kapuzárási pánikjuk kezelgetése, a nők hülyének nézése és lekezelése, hogy udvarolnak és teszik a szépet, de amint ellenálsz már "kiskurvå" vagy...) pláne akinek van lánya, gyereke és ezek után sincs benne annyi empátia, hogy emberként kezel és nem egy szexualizált tárgyként.
Nem mondom, hogy ez a fószer is ilyen, de légy nagyon óvatos! Nem véletlen kapnak a vén majmok is a 20-as korosztály után, sajnos a tapasztalatlanság miatt könnyebben cserkészhetőek, és könnyebben manipulálhatóak. Légy résen!
Dupla annyit... de hogyan?
Legyenek fenntartásaid: mennyire lehet érett, a hozzá illőnek talál egy 22 évest?
Te csak tanulni akarnál tőle? Mert a leírásodból ez jön le és nem az, hogy hűde nagy a szerelem.
Biztos, hogy nincsen jövője, tanulni sem így kell ahogy te szeretnéd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!