Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselitek azt, amikor úgy tűnik, mintha elkerülne a szerelem? Mit szoktatok tenni ellene?
Kb 1 éve vagyok úgy, hogyha jönne valaki akkor tárt karokkal várom, de nem igazán van senki a láthatáron, hiába gondolják ezt sokan mások.. Kicsit már nehezen viselem azt, hogy egyetemen barátnők, munkahelyen kollégák nem hiszik el, hogy tényleg nem randizgatok senkivel, hiába lennék nyitott rá. Ebből nem tudok nagyon mit leszűrni és nem tudom, hogy egyáltalán van-e értelme valamilyen oldalra/appra felmenni és ott ismerkedni? Vagy ott is csak azt gondolnák rólam, hogy biztosan sokan keresnek és emiatt nem találok majd senkit? Mit tudnék tenni, hogy merjenek kezdeményezni felém a férfiak és ne csak a gondolat legyen, hogy biztos sokan irogatnak..
Tudom türelem, majd lesz valaki, csak mégis szívesen változnék pozitívabb irányba
Inkább te kerülöd el.
Úgy kb le se sz**arod , hogy mi lesz , vagy jön valaki vagy nem..."kit érdekel" kb....
Egyetem, munkahely...sehol nem is próbálkozott közeledett hozzád senki? Akkor "láthatatlan" lehetsz vagy bűnronda.
A társkereső pedig egy társkereső egy internetes oldal basszus, semmi erőfeszítésbe nem kerül egy számodra szimpatikus emberre ráírni. Vagy lesz belőle valami vagy nem.
Nem szarom le, szimplán nem akarok görcsösen valakit, azt meg főleg nem hogy mindegy ki, mi csak legyen valaki.. Ha szeretne jönni valaki, akkor pedig tárt karokkal várom és nyitott vagyok az illető felé.
Egyetemen most eleve alig találkoztam valakivel, hála a csodás oktatási formának, munkahelyemen meg kb mindenki foglalt. Gondolva arra hogy aki kb szingli volt, az 69 éves lesz, azt picit már idősnek gondolnám magamnak :D
De akkor lehet láthatatlan vagyok és/vagy bűnronda.
Hát nem nagyon voltam társkeresőn, de itt is olvastam, hogy nem igazán mennek az oldalak. Azért nem feltétlen regisztrálok, hogy a végén ott is max nyugdíjas urakkal találjam magam szembe, így persze felmerül az emberben hogy egyáltalán van-e értelme időt és energiát fordítani arra, amit senki sem fog látni és nem lesz semmilyen “haszna”, valamilyen kapcsolat formájában.
Mennek a társkeresők.
Csak nagyok az igények.
1 próbát megér. Aztán törlöd magad ha mégsem.
Idő minden, megismerni valakit , találkozgatni megtudni milyen mik a célok, mit várhatsz...vannak kötelező körök amiket mindig le kell futni minden ismerkedéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!