Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyetek szívesek mondjatok nekem néhány olyan filmet, ami kicsit érzelmes, akár sírós, mint pl a Kedves John!?
Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 13:38
11/22 anonim válasza:
A szerelmünk lapjait sajnos még nem láttam.De a séta a múltba c.film utolsó fél óráját végigbőgtem:(
12/22 anonim válasza:
14:49 Én is a Szerelmünk lapjait hiányoltam meg a séta a múltbant is.. ajjj a SZL-en annyit sírtam.. :( meg a Titanic.. áhh. :D
14/22 anonim válasza:
Benjamin Button különös élete. Ez egy 100as zsepis film.
15/22 anonim válasza:
Az angol beteg.
Szenvedélyek viharában.
Elfújta a szél.
Ház a tónál.
Veszedelmes viszonyok.
Csak szex és más semmi.. :)
17/22 anonim válasza:
ÉN IS KÖSZÖNÖM, SZINTE MINDEGYIKET TÖLTÖM MÁR :)
19/22 anonim válasza:
PS. I love you, nem tudom a magyar címét, de azon nagyon sírtam, szép film. Most hirtelen más nem jut eszembe.
20/22 anonim válasza:
szerelmünk lapjai!!!!!!!!!!!
ezen bögtem a legtöbbet
love story
séta a múltba
utolsó dal
pearl harbor
ház a tónál-bár ezen nem sirtam
valentin nap-nem annyira síros
levelek Júliának
Emlékezz rám- nem láttam de elvileg jó!
..msot ennyi jutott eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!