Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő a véleményemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő a véleményemre kíváncsi, egy szexuális jellegű témában, akkor akarhat valamit?

Figyelt kérdés

2 éve ismerjük egymást, sokat beszélgetünk, de inkább mint ember és ember, nem mint nő és férfi.

Ket napja féltett egy személyes kérdést szexualitás témában, részletesen válaszoltam, megköszönte a választ és hozzátette, hogy nagyon érdekelte a véleményem, mert azon kevesek egyike vagyok, akinek ad a véleményére és hogy fontos volt mit mondok.

Csak udvarias akart lenni, vagy a szavai többet is jelenthettek ennél?

2021. jan. 17. 14:11
1 2
 1/11 Lazy Lover ***** válasza:
100%
attól függ mi volt a kérdés.........
2021. jan. 17. 14:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez tipikus friend zone
2021. jan. 17. 14:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez tipikus friend.
2021. jan. 17. 14:27
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha tetszik Neked, akkor barátkozzatok élőben, ne irka-firkáljatok.

Utána meglátod mit akart.

2021. jan. 17. 15:04
 5/11 anonim ***** válasza:
42%
Ez tényleg friendzone? De durva. Nőként eszem ágában sem lenne szexuális kérdésseket feltenni a fiúbarátomnak.
2021. jan. 17. 15:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is baráti a dolog. Azért merte megkérdezni. Nem barát férfitól azért meredek lenne.
2021. jan. 17. 15:10
 7/11 A kérdező kommentje:

6, ne haragudj! De nem értem ezt a fordított hozzáállást. Nem a párunk/pasink az, akitől mindent megmer kérdezni egy nő? (ha nem az, akkor miért nem az?)

A kérdése az ökölszexre vonatkozott.

2021. jan. 17. 16:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem CSAK az. Pasitól is, baráttól is, szülőtől is meg lehet kérdezni bármit.

Továbbra sem mindegy, mit mondott az ökölszexről.

"Te Peti, szerinted is beteg dolog az ökölszex?"

vagy

"Ó, bárcsak valaki megökölszexelne!"

2021. jan. 17. 16:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Baráttól szívesebben kérdezek ilyet, mert tudom, hogy ő nem fogja félreérteni. A pasitól aki tetszik, viszont sosem kérdeznék szexuálisat. Szerintem nagyon gáz így kezdeményezni.
2021. jan. 17. 18:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Pontosan. Nyilván nem a crushodtól fogsz ilyeneket kérdezni, hanem akiről tudod, hogy nem érdekel úgy.
2021. jan. 17. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!