Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély 27 éves nőként, hogy találok egy normális párt? Hol tudnék most ebben az időszakban ismerkedni?
Az elmúlt 2 évben viszonylag masszívan ismerkedtem, bevallom, csak a Tinderen. Katasztrofálisabbnál katasztrofálisabb férfiakat sodort elém ez az app. A személyes találkozókról inkább nem is mondok semmit.
Ezidő alatt ami “említésre méltó” az egy 2 és egy 3,5 hónapos “kapcsolat” volt.
Hobbim nincs, amivel kapcsolatban ismerkedhetnék, nem is vagyok az az eljárós, bulizós fajta.
Bevallom, kezd már egy kicsit elmenni a kedvem az ismerkedéstől
Ha akarsz, akkor találsz. Ha nem akarsz, akkor nem találsz.
Igazából, ez olyan, hogy néha a legtöbb csaj ismerősöm elpanaszolja, hogy milyen gáz pasik vannak, milyen gáz srácokat találtak tinderen... Aztán rá pár hétre meg jajj, de jó pasit találtak és milyen jó srácok vannak tinderen.
Te jó nőnek tartod magad? Kapcsolatra alkalmasnak? Ha igen, akkor gondolj bele, hogy hány olyan srác van, aki simán passzolna hozzád, de mivel nem voltak elég helyesek vagy nem nyomtak le fél perc alatt egy komplett stand upot, ignoráltad is őket.
Csak, gondolj bele a dologba... Hány matched volt ennyi idő alatt tinderen? 100? 1000? És abból mindenki selejtes volt? Na, ne már...
Érdekes, én szinte csak normális férfiakkal találkoztam a Tinderről, beszélgetés alapján szoktam dönteni, hogy kivel jutunk el a személyes találkáig és eddig egy randim sem volt kellemetlen. Lehet, hogy a kommunikációdon kell javítani? Nálam egyből szól a vészharang, ha valakinél valami anomáliát észlelek.
25/N
#15: Annyi a képlet, hogy te szimplán normális vagy. Nem panaszkodni akarsz és nem felvenni az áldozatszerepet. Nekem is van néhány ilyen nő ismerősöm és ők tényleg simán találnak párt. Meg vannak azok, akiket említettem, akik panaszkodni akarnak és 0 erőbefektetéssel a lábaik elé a legjobb pasit.
Az a baj, hogy hiába írunk válaszokat, hiába írsz te még nőként is, nem fogják elfogadni. Mert, nem akarnak változtatni.
A sztori a régi:
Nagyon jó pasit akarsz, de azoknak nem kellesz. A picit kevésbé jók, neked meg már gáz pasik. Így nehéz lesz.
Az esetemben nem arról van szó, hogy a 195 centis, izmos, tökéletes külsővel megáldott férfiakat keresem erőn felül és csak velük állok szóba.
Minden nő ezt mondja, aztán vhogy mégis ezeknek a férfiaknak van a legtöbb sikere tinderen(is). :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!