Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizni fogok egy férfival holnap. Mit szoktatok vinni pici ajándékként? ( Levelezek vele pár napja, összeillünk szerintem) Szavakkal is szokott kedveskedni. Egy férfit hogyan lehetne becézni?
Férfiak titeket hogyan becéz a párotok?
A pasi ugye “alap”,hogy virágot hoz mondjuk csokival randira.
De Neki mit vihetnék randia?
Köszönöm 😊
Pár napja leveleztek, most találkoztok először. Az,hogy levelezés útján úgy néz ki,hogy összeilletek még egyáltalán nem biztos,hogy a találkozás alkalmával is így érzitek. Ahogy írják is: ne vigyél semmit, Ő se biztos,hogy fog. Nem kell becézgetni, de gondolom azt már megkérdezted hogy szereti a nevét.
Még nem ismered annyira,hogy személyre szóló kis ajándékkal meglepd, akár mellé is foghatsz.
Volt, hogy kaptam első randin virágot, vagy pici plüss állatot. Pont ezekbők nem lett aztán semmi, érdekes módon.
A asival meg te beszélgetsz. Mi honnan tudjuk, hogy minek örülne, vagy milyen becenév illik rá? De jó, legyen mondjuk Kukedli. Az olyan aranyos.
Számomra a nőtől az a legnagyobb ajándék, ha nem becéz mindenféle állat neveken.
Főleg még ismeretlenül.
A második legnagyobb, ha odafigyel rám, és nem a telefonját bsztatja.
Nem mindenki díjazza a viháncolós, bugyuta fruska stílust. 7. osztályban még talán.
Ajaj, mi lesz ha a pasi nem visz virágot? Gondolom nem lesz folytatás és szegény csávó megússza a további kínlódást.
Egyébként nem értem miért illene bármilyen ajándék is. Első randin engem a párom elhívott moziba, elvitt, hazahozott, én meg vettem popcornt, de azt is csak azért, mert másba nem hagyott beleadni egy forintot sem. Azóta többször előfordult már, hogy csak úgy hozott nekem virágot. Ez sokkal jobban esik, mint ha randira hozta volna, mert "kell".
Beszélgetünk pár napja és szokott szavakkal kedveskedni... 😂😂😂😂😂😂😂 Szerintem is összeilletek!
A nap kérdêse, de szerintem egy pasi írta hogy h*lyének állítsa be a nőket.
Bennem is fölmerült, hogy troll kérdés.
Egy-két hete volt ugyanez a fiú szemszögéből. Az egy normális kérdés volt, biztos nem troll, a fiú megköszönte a válaszokat. Szerintem az ihlette ezt az unatkozót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!