Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizni fogok egy férfival holnap. Mit szoktatok vinni pici ajándékként? ( Levelezek vele pár napja, összeillünk szerintem) Szavakkal is szokott kedveskedni. Egy férfit hogyan lehetne becézni?
Férfiak titeket hogyan becéz a párotok?
A pasi ugye “alap”,hogy virágot hoz mondjuk csokival randira.
De Neki mit vihetnék randia?
Köszönöm 😊
Akkor azért gondolod így, mert nem is kaptál semmit randin 🤣
ha kaptál volna más lenne az alap gondolkodásod :) viszont leírtad,hogy semmit sem kaptál🤣🤣
te minek kerdezed meg az emberek velemenyet, ha mindenkit leszolsz ilyen gyerekes stilusban, aki neked nem tetszo dolgot ir?!
nem kell semmilyen ajandekot vinni a pasinak elso randira, de ha mar vinnel, akkor ne mi mondjuk mar meg.. hondolom, soha nem voltal meg eletedben randin, mert akkor tudnad, h ez nem
szolas vagy legalabb lenne otleted. vigyel egy csomag ovszert masnival atkotve. na, igy jobb?
amugy az se ‘alap’ h a pasi viragot vagy bonbont visz. sot, en ezt kifejezetten kinosnak talalom.. nem ezenen mulik a randi sikere.
A pasi ugye “alap”,hogy virágot hoz mondjuk csokival randira.
Hülyeség. Első randira senki nem szokott vinni ilyesmit.
Szerintem kezd kiveszni a szokás, hogy a fiúk ajándékot visznek az első randira. Én még sose vittem semmit a fiúknak és nem ezen múlt a siker. A srác akivel tegnap randiztam hozott egy üveg proseccot meginni, nem tudom, hogy az minek számít.
A becenév dolog meg kialakul, szinte sose ugyanúgy hívtam a pasijaimat, azok jönnek idővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!