Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 évesen laza vagy inkább komoly kapcsolatot keresnétek?
Figyelt kérdés
2021. jan. 10. 12:22
11/14 A kérdező kommentje:
Sajnos az a helyzet nem érzem magam 26-nak inkább 18-20
2021. jan. 10. 13:58
12/14 anonim válasza:
Mindjárt 30 vagyok de még az az egy sem jön össze, pláne most ebben az időben.
Baráti társaság nélkül kb lehetetlen ha képről csak egy pont ugyanolyan szürke senki vagy mint bárki más :D
Ha sikerül elfogadni az egyedüliséget majd egyszer még jónak is tűnhet.
13/14 A kérdező kommentje:
Hát én akkor szerencsés vagyok nekem össze jön a netről sok kapcsolat
2021. jan. 10. 16:49
14/14 anonim válasza:
26 évesen már menyasszony voltam. Szóval a válasz adott. Ha szingli lettem volna, akkor is komolyat kerestem volna. Engem sosem vonzottak a lazább kapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!