Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a lányok, akik bármilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok, akik bármilyen bikinis képet kiraknak a Tinderre, ők igazából csak meg akarják magukat dugatni, komoly kapcsolatot nem akarnak?

Figyelt kérdés
2020. nov. 9. 17:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem azok vadásznak egy bizonyos típusú pasira.
2020. nov. 9. 17:23
 2/14 anonim ***** válasza:
46%
Vagy igazodnak az elvárásokhoz. Ma már ez (is) kell, hogy ne legyen levegőnek nézve, lesz*rva az ember lánya. Márpedig Tinderre nyilván azért megy, hogy ne... Akinek van mit kirakni, kirakja, elkel, és nem marad évekig magányos. 🤷
2020. nov. 9. 17:32
 3/14 Noren1989 ***** válasza:
91%
Szerintem meg csak figyelemhiànyosak/exhibicionistàk. És gondolom emellé az instagramjuk is be van linkelve, nemde?
2020. nov. 9. 17:32
 4/14 anonim ***** válasza:
34%

Ego tuningot akarnak, sok nyálcsorgatást, érezni hogy van kikből válogatni. Ahogy a nők 99%-a a tinderen, meg a többi ilyenen.

Persze ha mr gray-el matchelnének, azzal azért tennének egy próbát.

2020. nov. 9. 18:03
 5/14 anonim ***** válasza:
39%
Figyelj, a számok nem hazudnak, ruhás képekkel volt napi 50-60 matchem, bikinis képpel ennek majdnem a triplája van meg (BP). Pedig nem húzok mindekit jobbra, szelektálok. Több emberből könnyű olyat találni, akivel nagyon passzolunk. Ez nem jelenti azt, hogy mindenkivel lefekszem az 1.randin.
2020. nov. 9. 18:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Jó sok bátor lány van..

Én tuti nem mernék kitenni tinderre bikinis fotót

ki tudja, hogy ki él vissza vele

azt már meg sem említem, hogy ha komolyabb dolgot keresek, akkor egy bikinis fotóval már elástam magam, mert mindenki csak megdugni akarna maximum

bár lehet csak én vagyok túl ódivatú, de azért engem még úgy neveltek fel a szüleim, hogy nem kell egyik testrészemet se kidobni, ha megakarok hódítani egy férfit

2020. nov. 9. 18:40
 7/14 anonim ***** válasza:
95%
#5 juj szegénykém, hát 50 match közül választani, micsoda borzalom lehet! Áldozat vagy, teljesen el vagy nyomva 🤣
2020. nov. 9. 18:40
 8/14 anonim ***** válasza:
40%
#5 vagyok Úgy vagyok vele, hogy nincs egy bikinis képben semmi extra. Ha erre van kereslet, akkor muszáj az igényekhez alkalmazkodnom. Ennyit a strandon is látsz egy vadidegen emberből.
2020. nov. 9. 18:43
 9/14 A kérdező kommentje:
És voltál már jó valakinek komoly kapcsolatra a Tinderről?
2020. nov. 9. 18:45
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

8. De nem csak a darabszám számít, nem? Ezek a számok amikkel dobálódzol nevetségesek. Napi 50-ből épp úgy lehet "válogatni", mint 150-ből.

Te mit gondolsz egy olyan pasiról, aki jobbra húz téged egy bikinis kép láttán, de amúgy nem húzna jobbra? Neked tényleg kell egy ilyen férfi?

2020. nov. 9. 18:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!