Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok, akik bármilyen bikinis képet kiraknak a Tinderre, ők igazából csak meg akarják magukat dugatni, komoly kapcsolatot nem akarnak?
Ego tuningot akarnak, sok nyálcsorgatást, érezni hogy van kikből válogatni. Ahogy a nők 99%-a a tinderen, meg a többi ilyenen.
Persze ha mr gray-el matchelnének, azzal azért tennének egy próbát.
Jó sok bátor lány van..
Én tuti nem mernék kitenni tinderre bikinis fotót
ki tudja, hogy ki él vissza vele
azt már meg sem említem, hogy ha komolyabb dolgot keresek, akkor egy bikinis fotóval már elástam magam, mert mindenki csak megdugni akarna maximum
bár lehet csak én vagyok túl ódivatú, de azért engem még úgy neveltek fel a szüleim, hogy nem kell egyik testrészemet se kidobni, ha megakarok hódítani egy férfit
8. De nem csak a darabszám számít, nem? Ezek a számok amikkel dobálódzol nevetségesek. Napi 50-ből épp úgy lehet "válogatni", mint 150-ből.
Te mit gondolsz egy olyan pasiról, aki jobbra húz téged egy bikinis kép láttán, de amúgy nem húzna jobbra? Neked tényleg kell egy ilyen férfi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!