Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lány lehet az olyan, akinek külön tiktokja van a tinderes pasik fikázásához?
Tinderen találtam... van olyan tiktok csatornája, amon rahedli videó, kérdés, szavazás, kép van arról, hogy "kinek van arra ideje, hogy facebookon megkeresse a másikat" (gondolom őt keresték meg), "10 ok miért ghosttól egy lány", "milyen béna szöveggel próbálkoznak", "milyen életképtelen pasi az aki facebookon ismerkedik", meg amúgy általában miért szingli: mert nem alkuszik meg, meg nem ebből áll az élet - és mindezt nevetve, már-már önelégülten.
Én roppant lekezelőnek tartom ezt. Mondjuk mert a pasikra van tolva minden, és nekünk kell az első lépést megtenni? Arra nem tud gondolni, hogy egy pasi egyébként csak őt nézte ki a sok közül, és boldogan törölné magát az appról ha vele sikerülne?
Valószínű nem lehet túl sikeres a férfiak között, ezért csinálja.
Ha már neki nem sikerül, pusztuljon mind.
Tipikus.
Jómagam is találkoztam egy rakás ilyen nővel társkeresőn.
Milyen lány az olyan, akinek egyáltalán tiktokja van?
Nálam már eleve az kizáró tényező, ha ilyen ökörségekkel foglalkozik, hogy tiktok meg instragam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!