Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáj a szex. Mit tegyek? N
Figyelt kérdés
Már az is katasztrófa volt, mikor a párom elvette a szűzességem. Azt mondta a nőgyógyász, hogy a szűzesség elvesztése sokaknak fáj, és 1-2 alkalom után már jó lesz. De sajnos nem. Nagyon benedvesedek, fel is izgulok, de már a bejáratnál is fáj, hát még mikor beljebb tolja. Szinte naponta 2x is próbálkozunk, de hiába. Már rettegve ülök rá a páromra, mert félek a fájdalomtól. Ő nagyon óvatos, figyelmes, mindent megtesz, de iszonyatosan fáj. Azt hittem, ha rendszeresen próbálkozunk, akkor egy idő után hozzászokok, és jó lesz. Egyébként nagy és vastag f@rka van. Lehet ez is gond? Azt is mondta az orvos, hogy hátrahajló méhem van, és emiatt nem minden póz lesz jó. De már jó néhányat kipróbáltunk, és hiába. Valaki volt már így?ma 19:21
2/28 anonim 

válasza:

Bakker kenetet se vett le?
Ez vmi gomb candida vagy akármi.
A hátragajlo méhnek meg aztán végképp köze sincs az egészhez.
Te sztem nem is voltál orvosnál.
4/28 anonim 

válasza:

Vagy méretben nem stimmelnek és túl nagy hozzád, vagy igen, vaginizmus. Nogyogyasznak elmondtad már?
5/28 A kérdező kommentje:
Kenetet vett arra, hogy van-e méhnyakrákom, de mivel nem értesített, így ezekszerint nincs. Azt mondta vaginizmus nem lehet, mert jól tágulok. Na igen, viszont azt hittem vizsgálat közbe meghalok, mikor kacsát helyezett fel, és alulról megultrahangozott. Azt is mondta, hogy teljesen egészséges vagyok.
ma 19:32
6/28 anonim 

válasza:

Nem lehet a méret a gond, vagy lelkileg valami miatt nem tudod magad elengedni és amiatt fájdalmas?
8/28 A kérdező kommentje:
Az ujjazás is kellemetlen :/
ma 19:54
9/28 anonim 

válasza:

#5 te biztos nő vagy? Mert hogy nőgyógyásznál biztosan nem jártál életedben. Ha baj van, igen, értesítenek korábban mint ahogy egyébként mennél a leletért. Mert te mész érte akkor is ha nincs baj. Az a tied és elrakod otthon hogy volt x év x hónapjának x napján egy P1 vagy P2 leleted.
10/28 anonim 

válasza:

Akkor ez valami lelki dolog lesz. Én szexualpszichologushoz mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!