Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi mit érez, gondol magában, ha egy 30-40 évvel idősebb nő közeledik felé ismerkedési szándékkal?

30-40?
Általában azt, hogy ez a néni idegesítő és demens és vissza kellene zárni a piramisba, ahonnan előjött.
Bár a 30-al idősebb még középkorú, de múmiáknak látom azt a korosztályt is.

Egy férfi azt gondolja, hogy a közeledő nő nem normális.
A kanos kis ösztönlények meg egy lovat is megdugnának, ha azon női ruha volna.

Attól függ, hogy az illető férfi ízlése milyen, és a nő hogy néz ki. Van, akinek akkor sem lenne szimpatikus, ha Demi Moore külsejű nő környékezné meg, mert neki 25 év alatti nők tetszenek csak... van olyan is, aki meg gerontofil.
Láttam mondjuk olyan esetet, ahol jóképű, 30as férfiakra tettek tényleg undorító, borderline szexuális zaklatás jellegű megjegyzéseket 60as, nagyon lelakott nők... hát láttam, hogy nehezen tartja magát, hogy ne mutassa ki az undorát előttük (buszos társasutazás volt, ő volt az idegenvezető, tehát nem vette volna ki jól magát, ha elküldi őket az anyjukba).
Igen én is ezekre tippeltem eddig, hogy lehet valaki bolondnak gondolja, másnak meg kapóra jön.
De jöhetnek még vélemények, meglátások.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!