Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lany nagyon ritkan ir vissza, valaki?
(Ekezetekert bocsi)
En 20, o 21, karacsony utan irtam ra, azt hittem nem ir vissza de irt. Egybol feltunt (nyilvanvaloan) hogy nagyon keson ir vissza, napi 2-3szor. Mikor egyszer tobb mint 24 ora mulva irt megkerdeztem kedvesen hogy mindig ilyen ritkan irsz? Mondta hogy nem mindig, most most elfoglaltsagai is voltak, de akkor sem szokott irni elmondasa szerint, ha mast csinal, meg ugy nincs ott fejben... teltek a napok, kozben volt hogy gyakrabban irt.
Azt fontos elmondani hogy ahhoz kepest nagyon jol elbeszelgetunk, egyszerre sokat irunk, tobb temarol is beszelgetunk, kedves, mindez egyebkent annak is koszonheto hogy nagyon sokara ir vissza, igy legalabb nem lapos a beszelgetes.
Legutobbi uzenetkuldeseknel mar hanguziket is kuldtunk egymasnak, annyi mindent akartunk mondani egymasnak. Es ez csesz fel. A kedvenc filmjeirol beszeltunk legutobb, es majdnem 48 oran keresztul nem irt vissza, hat mi ez?? En mar tokre beleeltem magam a temaba meg bele, es emiatt tegnap este tokre rosszul ereztem magam hogy leszar, ma meg mar kezdtem elfogadni hogy nem ir vissza...
A ket baratom azt tanacsolta, hogyha ennyire leszar engem akkor nem erdemes vele foglalkozni, viszont en megprobalnam meg azert mert en vagyok ebben benne, es latom hogy a lany amugy jol erzi ugymond magat a beszelgetesben. En hangot adnek ennek, viszont ovatosan. Ti hogy latjatok ezt igy szemlelokent? Most irt, de meg nem hallgatta meg a hanguzieimet, en aludnek a valaszara egyet.
Szoval osszessegeben az idegesit, hogy ennyire nem helyez eloterbe....
Legyen önbecsülésetek! Miért futtok olyan emberek után, akik csak tényleg talonban tartanak titeket? Ha lekoptatjátok az illetőt, az is rossz érzés, de legalább lezárul a dolog. Míg írogattok nekik és várakoztok,az sokkal jobban felőrli majd az idegeiteket és az önbizalmatokat is rombolja.
Higgyétek el, aki szeret valakit, vagy fontosnak tart, az minden téren megtalálja a lehetőséget a minél előbbi kommunikációra. 37/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!