Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 50 év feletti elvált,egyedülál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50 év feletti elvált,egyedülálló hölgyek, ti össze jönnétek egy fiatalabb pasival ?

Figyelt kérdés
Van egy 55 éves kollégahölgy ismerősöm, aki nagyon szép 20 évet simán letagadhatna, szép vékony formás test igényes megjelenés. Én 27 vagyok, és mikor a közelében vagyok látom rajta hogy zavarban van igazgatja a haját,meg a ruháját is, és mindig vagy legalábbis elég gyakran megkérdezi, hogy hogy áll rajta ez a ruha, meg hogy szerintem mint férfi milyennek látom a derekát hogy nem túl vastag e ? (mint mondtam jó alakja van) Meg indokolatlanul is hozzám ér, pl a karomat megfogta mikor kérdezett, mutatni akar valamit akkor feltűnően közel áll hozzám szinte már belém bújik,gyakran megdicséri az öltözködésemet, hogy milyen jól áll ez meg az rajtam.Én jelenleg nem akarok kapcsolatot meg még ekkora kor különbséggel nem is volt nekem, de pl a szex bele férne ő elvált,meg még nem teljesen tiszta hogy ő neki vannak e velem szándékai, megsérteni meg nem akarom.

2021. jan. 4. 09:08
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
34%
Nehezen hiszem h 50 es nő a gyerekère vagyik. 40 es jol karbantartott ferfira jobban. Szexkapcsban meg a nok 95% a alapbol nincs benne.
2021. ápr. 4. 07:13
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Persze,miért ne vonzódhatna egy 50es nő egy huszonévei végén jaró pasihoz? Ha mindketten egyedülállóak vagytok simán közeledj,de csak jelzéssel,és vedd a viszontválaszt... Vagy már megtetted? /januári a kérdésed,látom/
2021. ápr. 4. 12:11
 13/36 anonim ***** válasza:
22%

8-as. Akkor nézz szét a 40-es kategóriában a női oldalon is. Az 50-est már meg sem merem említeni! Persze mindkét nemben biztos van 10.000-ből egy-egy aki még aránylag jól néz ki. A 40-es nők a 75kg-ra már azt írják ki, hogy átlagos testalkat. Véééégül is igazuk van, ott ez már átlagos. Egy bomba 50-es meg kb- minden korosztályból találhat magának partnert, nem hiszem hogy egy piti 27 éve kiscsávó közeledésére várna.

A másik meg az, hogy már írták, a nők 95 de inkább a 99%-a nem megy bele holmi szexkapcsolatosdiba. Az hogy miről fantáziálnak a nők és a férfiak csak egy dolog!

2021. ápr. 4. 23:02
 14/36 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, lehet, hogy csak arra használ, hogy az egóját táplálja.

Ugye keskeny a derekam?

Már a kérdésben benne van, hogy milyen választ vár.

Sok nő játsza ezt, hogy úgy teszi fel a kérdést, hogy olyan választ kapjon ami jól esik neki.

2021. ápr. 5. 00:26
 15/36 anonim ***** válasza:
95%
Csak a személyiség számít.
2021. ápr. 12. 13:24
 16/36 anonim ***** válasza:
28%
En 50-es no vagyok. Betegesnek tartom a kolleganod reszerol ezt a kelletest. Nekem max. 5 ev fer bele amivel a ferfi fiatalabb lehet. Siman a fia lehetnel. Ha latok parokat nagy kor kulonbseggel a no javara en igen szanalmasnak tartom.
2021. máj. 3. 07:10
 17/36 Era50 ***** válasza:
53%
Én szintén 50 feletti nő vagyok, de álmomban sem fordulna meg a fejemben egy akár 40 évnél fiatalabb férfivel sem kapcsolatba kerülni. Max. 5 év férne bele. Nem értem egy 27 éves férfi nem tud az ő korosztalyaból partnert találni, egyáltalán hogy vágyhat egy anyja korabeli nővel ágyba bújni! Ez nem normális szerintem...
2021. máj. 3. 09:43
 18/36 anonim ***** válasza:
29%

Attól függ,hogy az 50 éves nő milyen párkapcsolatot akar. Ha normál, összeköltözős kapcsolatot természetes,hogy Hozzá hasonló korú/értékrendű/szándékú férfit szeretne. Ha viszont nem akar összeköltözős komoly párkapcsolatot nincs azzal baj ha fiatalabb férfit választ partnerül. Hozzáteszem: természetesen akkor ha ezzel senki érdekét nem sérti. Pl. ha a pasihoz hasonló korú gyereke még otthon lakik, ellenzi a kapcsolatot,nem érdemes belemenni. Volt ilyen ismerősöm, elveszítette egy ilyen kapcsolat miatt a fia bizalmát, aki elköltözött Tőle az apjához.

50 éves nő vagyok. 35+-os komolyabb férfival simán el tudnék képzelni nem összeköltözős kapcsolatot. Nem szexkapcsolatot- párkapcsolatot...

(nem keresek párt, nem kérek privit!)

2021. máj. 3. 11:47
 19/36 anonim ***** válasza:
93%

Negyvenes nő vagyok, párom 30. Egymás személyisége jött be annyira, hogy összejöttünk, de a kémia is nagyon megvolt. Sosem gondoltam magamról, hogy akár 1-2 évvel fiatalabbal összejönnék, de olyan természetes, hogy vele vagyok, és ezt a környezetünk is elfogadja, hogy szinte alig jut eszembe a korkülönbség. Mondjuk fiatalabbnak látszom, így mintha észre sem vennék sokan, vagy csak jófejek és nem mutatják.

Nálunk ez a 14 év nekem nagyon határeset, nála fiatalabbal már biztosan nem kezdenék.

2021. máj. 3. 22:14
 20/36 anonim ***** válasza:
61%
Húúú de sok jól kinéző és karbantartott 50-es nőt látni manapság. Ennyi erővel egy 50-es férfi is simán dugna 27 éves nővel. Kb. annyi a jól kinéző és karbantartott 50-es férfi is mint nő. Férfi szemmel én sem nyúlnék hozzá egy 50 feletti mamihoz.
2021. jún. 2. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!