Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lesz 50 év múlva, mit gondoltok?
Ne számíts semmi jóra :S
Az emberek "érdektelenek", felszínesek, begubózott gyökerek lesznek, és a facebookot is már csak hírből ismerik...
Lehet, droidok, és robotok fognak ránk vigyázni az utcán, mint a rend őrei, és mindennapos lesz a drogtúra, alkohol, a tinik molesztálása, a nők csak szeretőnek használják majd a pasikat...én ebbe a világba már nem szülnék gyereket :S
Politikai vonalon erős tendálás mutatkozik majd a "falanszter" felé :D
Szerintem 2060-ban jön a világvége, szóval semmi.
Olvassatok utána a Halley üstökösnek, ha ezúttal háborút hoz, akkor mondom, már vannak olyan fegyvereink, amivel simán kiütjük magunkat.
50 év múlva? Nehéz megmondani. Mindenesetre én polgárháborút tartok a legelképzelhetőbbnek. Ez majd rá fogja tenni mindenre a bélyegét, köztük a kisebbségekhez való hozzáállásunkra is.
A párkapcsolatok és az intimitás terén el tudom képzelni, hogy ez után a hatalmas szexuális szabadság után, újra divatba fog jönni a konzervatív vonal. (Erre abból következtetek, hogy régen is mindenki mindenkivel csinálta bárhol, aztán jött egy konzervatívabb időszak...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!