Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma láttam egy 15 év körüli lányt egy 50 év körüli pasival. Nem az apja volt, és összevesztek vmin. Részletek lent. Nektek volt ilyen érzésetek? Mit takarhat ezaz érzés?
Nos a lány elég szép volt, és olyan érzésem volt, gondolom a lány miatt h odamennyek, nem ismerkedni, hanem csak megvédeni.
A pasival jöttek és vmin összevesztek (ordibáltak kicsit), a pasi pedig látszott h igénytelen volt. Mind1 látszott h ismerték egymást és vhonnan jöttek így este felé. Csak kicsit sajnáltam, ugy az egész helyzetét a lánynak... Volt már nektek hasonló érzésetek? Ez mit takarhat (maga az érzés)? Sosem éreztem még ilyet...
Köszi előre is a válaszokat! :DDD

Nem érdekelnek mások problémái.
20/F

Miből gondolod, hogy nem az apja volt? Lehetett a keresztapja vagy a nagybátyja, stb.
Még, ha úgy is van akire mindenki gondol, a kapcsolat jogilag teljesen rendben lenne, ez van.
Az érzés pedig amit éreztél az empátia.

1: Igen, azt kifelejtettem a leírásból a vita előtt eléggé egyértelmű "érintések" simogatások voltak, de nem csok és nem csöcsörészés, csak pl. a karjánál magához huzta aztán elengedte, ugyanigy a derekánál magához kozelebb huzta de ahogy kozelebb ment akkor elengedte. Szval olyanok voltak mintha jarnananak.
2: Nem érdekepnek az ilyen oltogatások, de nyugodtan irjatok le, mások biztos szivesen olvassak :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!