Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért is olyan jó érzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért is olyan jó érzés csókolózni?

Figyelt kérdés
Így belegondolva... mi a rosseb olyan jó abban, hogy a másik a nyelveddel birkózik? :D Én is szeretem csinálni, de egyáltalán nem logikus. :D
2014. márc. 25. 19:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért abban mi jó ha egy kéz húzogatja rajta a bőrt...?
2014. márc. 25. 19:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert sok ideg található a szánkban, ergo egy érzékeny pont.
2014. márc. 25. 19:24
 3/11 A kérdező kommentje:
1. Mi? A szex más téma. Én most a szádról és a nyelvedről beszélek, amivel egyébként zabálsz és iszol - mégis felemelő érzés, ha egy más valaki matat a szádban a nyelvével. Gondolj már bele.
2014. márc. 25. 19:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem birkózni kell:) A csók akkor finom, ha a nyelvek finoman simogatják egymást. Néha a számba harap egy picit vagy én az övébe, érezzük egymás ízét. CSók közben kiderül, képesek vagyunk-e egymásra hangolódni, egymás ritmusát felvenni és a nyelvjátéka a számban ízelítőt ad abból, mire számíthatok lentebb. ez egy izgalmas játék. 30N
2014. márc. 25. 19:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért jó érzés enni, ha éhes vagy?
 6/11 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, nem is olyan más téma, mint gondolnád. A szexnél is az van, hogy a férfiaknál a makkban található rengeteg ideget ingerlik, ami kiváltja az ejakuláció reflexét. Feltételezem a másik esetben is az idegek ingerléséről van szó.
 7/11 anonim ***** válasza:
azért mert k.rvára endorfint és oxitocint termel, amitől nekünk kr.vajó érzésünk lesz.
2014. márc. 25. 19:32
 8/11 anonim ***** válasza:
biztos boldogság hormonokat szabadít fel. ezt vlhol még olvastam is!
2014. márc. 25. 19:33
 9/11 A kérdező kommentje:
Endorfint? Jaaah... Na, meg van válaszolva a kérdés. Kösz mindenkinek!
2014. márc. 25. 19:44
 10/11 anonim válasza:
76%
Én is imádok csókolózni. Kár,hogy most épp nincs lány, aki megérdemelné a csókom. :P
2014. márc. 25. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!