Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalnád a párod ha a szex már nem jó vele?? . 30eves ffi vagyok.Én még szeretem a vad szexet.

Nekem nem fontos annyira a szex, hogy ezért borítsak mindent. Ezerféleképpen ki tud elégíteni egy ember egy másik embert, szerintem megtalálnánk kettesben a módját.
Ha rossz a szex, ott általában a hajlandósággak van baj. Ha pedig a másik nem hajlandó kielégíteni, akkor már csak a hozzáállása miatt fölösleges vele maradnom.

Férjem 46 evést, én 37. Van egy gyerekünk.
Férjemmel a szex kb havi egy alkalom, akkor is nulla előjáték, és kb két perces ki-be huzogatás - hátulról, kutyapózban. Ha elég ügyes vagyok, gyorsan csiklóorgazmust csinálok magamnak, de ha nem vagyok elég gyors, akkor kielégítetlen maradok :( már nehezen bírom, de nem csalnám meg. Sokszor önkielégítek, de ez nem ugyanolyan, mint ha egy kemény farok bennem jár. Pedig sokszor vágyom rá, szeretem őt. Ő szerintem már kiöregedett vagy nem is tudom. Most is már alszik, egy órája kb. Legtöbbször kilenckor már elalszik, mikor én még csak megyek fürödni, a gyerek is ébren van még.

Mit takar a vad szex? Bdsm ostobaságokat, vagy strapont a popódba?
Beteges vágyakat?
Mert ha nem, akkor nem rajtad függ, mennyire tolod keményen az iramot?

Sosem volt jó, nekem ez az utolsó a sorban, nem csaltam meg soha és nem is fogom
34N, ő 31F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!