Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A 40-es nők miért irigyek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 40-es nők miért irigyek a 40-es férfiakra kiknek 20 évvel fiatalabb barátnöjük van?

Figyelt kérdés
2021. jan. 2. 11:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

ma 11:38

" ha elválnék, tudatosan pár évvel fiatalabb pasit keresnék"

Tehát a nőknek lehet fiatalabbat keresni,de a pasiknak már nem,igaz?

2021. jan. 2. 13:02
 12/18 anonim ***** válasza:
29%
Én inkább azt mondanám, hogy a fiatalságára vagyok irígy. 40 felett már nem olyan sem a testem sem az arcom, hajam, mint egy fiatalé..
2021. jan. 2. 13:13
 13/18 anonim ***** válasza:
nekem is privátot írt a savanyú a szőlős pasi:-D valamiért nagyon zokon vette a kommenteket:-)
2021. jan. 2. 13:25
 14/18 anonim ***** válasza:
85%

Ez ostobaság, én ugyan senkire nem vagyok irigy. Rám is irigykedhetne egy csomó fiatal lány, ha látnák, milyen pasik írogatnak rám, az ő korosztályuk és nagyon jól néznek ki. Nyilván ez engem nem érdekel, és persze, hogy bosszantó, hogy kevés a korban hozzám illő. De ettől még nem irigykedem senkire, mert én csak egyetlen párt akarok magamnak hogy más pasik kivel vannak nem érdekel.

Mondjuk csak úgy megjegyzem, hogy az 5 évvel fiatalabb pasik többsége nem csak szexet akarna, beszélgettünk és nem talál normális fiatal nőt, ezért vitte feljebb a korhatárt keresésnél. Nehogy azt higgyétek, hogy a negyvenes pasik dúskálnak a fiatal nőkben, azok olyan jóképű negyvenesek akik világ életükben dúskáltak, semmi sem változott. Az átlag negyvenesnek ugyanúgy nem egyszerű.

De ez csak olyanokat zavar akinek a párkeresés valamiféle piac. Aki valóban társat keres, azt az egyet akivel érdemes, az nem azt nézi, hogy melyik korosztály többsége kivel mit csinál. Persze ehhez intelligencia is kell. Olyan nekem eleve nem is kéne, aki szerint attól irigylésre méltó, mert sikerült kifognia 5-10 évvel fiatalabbat és nem attól, hogy a párja milyen emberileg.

2021. jan. 2. 13:38
 15/18 anonim ***** válasza:
14%
A női irigység határtalan sajnos. Elég primitív viselkedés ami azt illeti. Plusz a mi pénzünk nem öregszik, míg az ő szépségük szarrá fonnyad pár év alatt. Vénlányként ők értéktelenek ami nagyon frusztrálja őket.
2021. jan. 2. 13:45
 16/18 anonim ***** válasza:
58%
utolsó, a pénzed nem öregszik, de a farkad igen. a te pénzeden ragyogtatja magát a fiatal pipid, a te pénzedből fog szeretőt tartani is. örülhetsz hogy ilyen hülye vagy hogy kvázi fizetsz egy fiatal kannak is hogy dugja a nődet.
2021. jan. 2. 16:49
 17/18 anonim ***** válasza:
36%

Nem szabad irigykedni a fiatalokra, ők is csak most fiatalok, hadd élvezzék a szép éveket.

Majd ha 40-esek lesznek ők is, nekik is már csak a megcsúnyult arc, őszülő haj, lassacskán görnyedésnek induló testalkat váltja fel a csinos szép fiatal megjelenést. Szóval nem szabad irigykedni, mindannyian voltunk fiatalok. :)

2021. jan. 2. 17:16
 18/18 A kérdező kommentje:

De jót nevettem azon aki azt írta, hogy kisebb a szexuális teljesítménye a 40esnek.. :D Ez bolond. Pontosabban nem ezen múlik, mert aki idősebb az tovább bírja: egyáltalán mit értünk teljesítmény alatt? Hosszú aktusok, vagy sok kicsi?!?

Akinek meg gondja van az erekcióval, annak (nekem) már 20 évesen is meg ez sok dologban függ attól, hogy a nő mit csinál a dolog érdekében. Legtöbbször sajnos semmit, mint ahogy írja: "csak szétteszi a lábát". Hát ez meg már lustaság meg igénytelenség is és nem hiszem, hogy a férfi hibája lenne.

Ami még jó gondolat szerintem, hogy a férfiak átlagéletkora kisebb mint a nőknek (és később is érnek), ezért megérdemlik a fiatalabb barátnőt.

2021. jan. 2. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!