Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40-es nők miért irigyek a 40-es férfiakra kiknek 20 évvel fiatalabb barátnöjük van?
Nem a férfiakra irigyek, hanem azokra a lányokra, akik bármilyen férfit megkaphatnak.
Amilyenek egyszer ők is voltak.
Szóval a pasinak volt egy kalandja egy (két) fiatal lánnyal mielőtt megállapodott, és a lány nagyon csúnyákat mondott rá a háta mögött.
Ez tényleg olyan, amiért sajnálni kell egy férfit, mert nagyon rossz volt neki. 😂😂😂
30-35 éves korukig járnak az idősebb pasikkal.
Gimisként az egyetemistával, egyetemistaként odaköltöznek a már dolgozó férfihez, később ahhoz, aki már be is futott.
Közben magyarázzák a kortársaiknak, hogy nekik komoly, érett, felnőtt férfi kell, ezért a 10+ év különbség.
Aztán 30-35 évesen hirtelen rájönnek, hogy ez az életmód már nem működik tovább, viszont a korukbeli férfiak éppen 10 évvel fiatalabb csajokkal járnak (tudod, akik korábban nem voltak elég felnőttek, érettek, komolyak, férfiasak).
Ilyenkor kezdenek általában gyűlölködni, pedig akit utálnak, az nem más, mint a saját, 10 évvel korábbi énjük.
6.
Szeintem elég megalázó lehetett a 40 éves pasinak, hogy a barátnőm az első szexnél szinte ledermedt, hogy ez gáz a 20 éves pasija után, gondolom látszódott is rajta, nem véletlen, hogy a pasi visszatakarodott a saját korosztályához. És igen, én sajnáltam a pasit a megalázó szituáció miatt.
Te! Savanyú a szőlős privátoló!
Ugye nem sikerült sem a nememet, sem a mondanivalóm lényegét levenni...
fuss neki még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!