Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek azokról a párokról, ahol a férfi és a nő is körülbelül ugyanolyan magasak?

Figyelt kérdés

Furcsán néznek ki egymás mellett, mivel a férfi nem magasabb?

Én már hallottam, amikor ilyen párt láttam, hogy valaki megjegyezte, hogy "miért nem magasabb a férfi, olyan furcsán néznek ki".

Szimplán esztétikailag érdekelne a véleményetek, kizárva most a "belső értékeket" stb.

2021. jan. 1. 17:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
57%

Nem. Sokan mondták már ezt, hogy vízszintesben mindegy.

Csak azt felejtették el, hogy így nem fogunk vízszintesbe kerülni.

2021. jan. 1. 18:29
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

Ebben mi a jó a nőnek? [link]

Mert a magasság nem garancia erre: [link]

2021. jan. 1. 18:53
 13/23 anonim ***** válasza:
80%
Én nőként ezt nem díjaznám. Volt egy ideig velem hasonló magas palim, nem éreztem jól magam így.
2021. jan. 1. 19:06
 14/23 anonim ***** válasza:
96%
Nekem fétisem a magasságkülönbség. De nem gondolok semmit, mert más párválasztása nem izgat.
2021. jan. 1. 19:51
 15/23 anonim ***** válasza:
91%

Engem külső szemlélőként nem zavar.

Viszont megmondom őszintén, mivel az exem 20 centivel magasabb volt nálam és ezt szoktam meg, nagyon furcsán érzem magam egy velem egymagas férfi mellett.

Persze emiatt nem utasítanék el senkit, de a szívem mélyén örülnék egy tőlem magasabb férfinek.

2021. jan. 1. 19:59
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Aha...és akkor egy 180+ -os lány, 1000 pasiból vajon hányat tud választani? Azaz 1000 olyan pasiból, akivel találkozik, és mondjuk nem fosik ő sem kezdeményezni, abból hány lesz...mondjuk 185 centi? Ja, és azokból a 185 centisekből vond ki a nőst, az alkeszt/drogost, a tahót, a túl fiatalt, a túl öreget, a meleget, a csórót, a csövest, a kórosan soványt/kövért, a...

Akkor 1000-ből, hány férfi marad annak a 180+ -os lánynak? >:)

2021. jan. 1. 20:10
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Most mit hegyezed ki a 180+ nőkre, utolsó. Sokkal több olyan 150-160 centis nőt ismerek, akik csak náluk 30 centikkel magasabb férfiakkal állnak le.

Nekem az a véleményem róluk, hogy nyilván ők tudják, mi a jó nekik és ha elfogadják egymást, akkor senkinek semmi köze hozzá. Nem szólom meg a magasabb nő, alacsonyabb férfi párosokat se, ha nekik úgy a jó.

2021. jan. 1. 22:39
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

De lányok, akkor ti sem sértődtök meg, ha elhajt a srác, azzal az indokkal, hogy ő a magas, hosszú lábú lányokat kedveli?

Vagy simán közli, hogy bocsi, de kicsik az emlőid.

2021. jan. 1. 23:30
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindig zavart ha nem magasabb nálam a férfi 15-20 centivel. Aztán megismerkedtem a férjemmel és soha egy percig eszembe se jutott, hogy ugyanolyan magas mint én. Pedig dőnként még magasabbnak is tűnök egy hajszálnyit. Ha igazán szereted, nem számít.
2021. jan. 1. 23:59
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

18: engem nem zavar, ha ezt mondja. Mondjuk az én lábam hosszú, de mondhatna bármi mást is. Ez ízlés kérdése.

Mondjuk, ha azt mondja, “emlő”, még örülök is, ha elköszönünk, mert nem hiszem, hogy 100-as. 😀

2021. jan. 2. 05:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!