Mi a véleményed azokról, akik azért nem mennek szavazni, mert szerintük minden párt ugyanolyan rossz? Elítéled őket, közéjük tartozol, vagy nincs véleményed erről?
"Én sem értek egyet mindenben az LMP-vel, de sokkal jobbnak tartom őket, mint a másik hármat."
A nagy LMP éppen a napokban dicsérte meg a komcsi görög kormányt és azt mondták, hogy nekik a Sziriza a példaképük. :D
én is közéjük tartozom.
egyrészt, szerintem is hasonló célja van mindegyiknek, de ha nem is a célok, akkor a megvalósításuk...mind csak megígéri, de egy sem árulja el már a kampány idején, hogy hogyan is oldják meg...
másrészt, az én életem nem ők befolyásolják, hanem nagy arányban én magam. ettől függetlenül természetesen most is meg lehet a véleményem a jelenlegi kormányról, elmehetek tüntetni, mert engem nem azért zavarnak a dolgok, mert engem is érintenek, hanem mert nincs meg a kölcsönös tisztelet.
mondhatnám úgy is, hogy nem zavar, ha lopnak, de legalább tegyék titokban, bár nyilván ez erős fogalmazás, természetesen ez így 100%-ban nem igaz, de valami ilyesmi véleményem van.
24/F
Közéjük tartozom.
Nem nyavalygok, fidesz, mszp, jobbik, egy kutya nekem az összes. A politikus az mind féreg, kivétel nélkül, az összes. Intézményesített öltönyös bűnözők, a szín csak álca, a pénzről szól minden.
Különben meg, ha demokratikus úton (szavazósdival) bármin is lehetne változtatni, már régen betiltották volna.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!