Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az újat vagy a régit válasszam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az újat vagy a régit válasszam?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel kb 6 hónapja alakulgat valami, én kezdek bele szeretni. Ő azt mondta, többet érez irántam mint barátság, mert olyan dolgokat elmond nekem amiket soha senkinek nem mondott el, sok dolgot kedvel bennem, tetszek neki nőként is, és szexuálisan is vonzónak tart. Keveset találkozunk, nekem pedig szükséges hogy többet találkozzunk, de nem nagyon tesz ezért. A volt exem, akivel szakítás után néha beszéltem mert jó kapcsolatban maradtunk, viszont szeretné újra kezdeni velem, és találkozni is szeretne. Vele sosem volt gond a találkozás, rendszeresen találkoztunk is. Nem tudom mit csináljak? Hagyjam a fenébe akibe kezdek bele szeretni, (hiszen kb nem értem mit érez irántam) és megpróbáljam az exemmel az újrakezdést?
2021. jan. 1. 09:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha az exed mindent megad, akkor miért szakítottatok? Bűzlik ez nekem nagyon, az emberek ugyanis nem változnak meg. A régi problémák újra elő fognak jönni, mert ez a dolguk, és akkor megintcsak szakítás lesz a vége. Az új ember pedig csak meg akar dugni. Hagyd a fenébe mindkettőt, és járj velem!
2021. jan. 1. 10:50
 12/17 A kérdező kommentje:
Az exemmel azert szakítottunk, mert a vége felé sokat vitáztunk de apró dolgokon. Ő is feszült volt a munkája miatt (magas beosztásban dolgozik) meg én is a munkahelyem miatt, mert az enyémen meg letszámleépítés volt, és féltem hogy nem lesz munkám.
2021. jan. 1. 11:15
 13/17 anonim ***** válasza:
De ez sakkozás. Van 2 pasi, az egyik sem felel meg valamiért, különben fel se merülne a kérdés, hogy melyikkel legyél. Most azt kérdezed, hogy szerinted melyikkel nyersz többet, melyik döntésbe nem buksz bele. Abba a srácba nem fogsz belebukni, amelyiknél fel se merül az ex vagy a kérdés, hogy bárki mast válassz. Ha nem felel meg a srác, akkor ne legyél vele.
2021. jan. 1. 11:18
 14/17 A kérdező kommentje:
Megfelelne, ha hajlandó volna többet találkozni velem. A közelség a testiség miatt is, mert hiányzik az is.
2021. jan. 1. 11:20
 15/17 anonim ***** válasza:

De nem találkozik többet és neked nem megfelelő.

Ülj le vele beszélni, ha nem tud többet nyújtani, te pedig nem tudod ezt elfogadni, akkor engedd el, ahogy az exed is.

Ez a csiki-csuki gyerekes akárhány éves is vagy.

2021. jan. 1. 11:25
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem en csiki csukizom. Választanom kell és fogok is. En megmondtam mire van szükségem, sokáig vártam is hogy megvalósuljon, semmi változás nem történt. Most már jobban látom hogy mit kell döntenem. A vaszokat köszönöm szépen. Boldog új évet kívánok mindenkinek!
2021. jan. 1. 11:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Én az újat választanám. Mert lehet hogy később majd többet fogtok tudni találkozni, vagy majd többet akar találkozni ahogy, jobban megismer és közelebb kerültek egymáshoz. 29N
2021. jan. 1. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!