Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ez a testalkat mennyire tetszik nektek?
Ilyesmi testalkatom van, sokat bántanak miatta, hogy túl vékony vagyok. Szerintetek is túl vékony ez az alkat?
Csak férfiak válasza érdekel!
A csontokon.
A formát az izom adná.
23: Ki mondta, hogy nincs rajtam izom? Arra nem gondolsz, hogy mondjuk edzéssel éri el valaki ezt a súlyt?
Mellesleg a linkelt képeken sehol nincs zsír!
Az első csaj combja, oldala és felkarja is husis. A második csajnak csak a belső combja és a mell!felsőkar részen, illetve nincs kint a kulcscsontja(asszem az a csont az, ami a válla elülső részén látszik) az alacsony testzsírú embereknél pedig rendesen látszik, akkor is, ha izmosak.
Tudom, mert volt sokkal alacsony testzsírom is, szépen látszott minden izmom. A linkelt képeken nem látszik, csak vékonyabb a sziluettjük, de egyiknek sem tónusos.
"Jó tudni, hogy a 45 kilómmal egy tónustalan, zsírdisznó vagyok.;)"
Mérj egy testzsírszázalékot, és megtudod, mi vagy.
Ne haragudj kérdező, de a képen tényleg nem egy tónusos test van. És mielőtt bárki megszólna, én 49 kiló vagyok, 4 éve aktívan sportolok, tavasszal diétáztam is, kifejezetten sportos, tónusos vagyok. Persze, lehet csupán a kép hibája, és valójában csinos vagy, nem tudhatjuk. Az alapján mondanak itt az emberek véleményt, amit mutattál. De ha elégedetlen vagy az alakoddal, kezdj el tömegelni. Fehérjedús, kalória pluszos étrend, heti többszöri súlyzós edzés. Aztán a végén pár hónap diétával olyan alakod lesz, amilyet szeretnél.
De szerintem így sincs gond veled, sokaknak tetszik, főleg, ha csinosan fel tudsz öltözni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!