Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ez a testalkat mennyire tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Ilyesmi testalkatom van, sokat bántanak miatta, hogy túl vékony vagyok. Szerintetek is túl vékony ez az alkat?
Csak férfiak válasza érdekel!
2020. dec. 30. 17:51
1/31 A kérdező kommentje:
Vékonyságban a második kép a teljesen illő rám.
2020. dec. 30. 17:52
3/31 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön, szinte tökéletes. :)
6/31 anonim válasza:
Szerintem is teljesen rendben van, ezért egyáltalán nem kellene bántaniuk!
Lehet csak féltékenykednek.
7/31 anonim válasza:
az én ízlésemnek is kissé túl vékony, de hát nem vagyunk egyformák. de bántani senkit nem oké.
8/31 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszene egy ilyen nő.
9/31 anonim válasza:
Én nő vagyok és én is pont így nézek ki, nagyon elcsodálkoztam, hogy ennyire stimmel. Szerintem túl széles a vállam, és túl husi, nem elég szálkás/tónusos a testem, én ezzel átlagos alkatúnak érzem magam, vannak akik szerint vékony vagyok, mások szerint husis.
Szerintem husis.
10/31 anonim válasza:
Sportolj, mert így zsíros vékony vagy.
A.k.a. pálcika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!