Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen lányokat (mint én) miért nem kedvelitek kedves férfiak?
Most láttam egy műsort az illemszabályokról, erről eszembe jutott , hogy felteszem itt ezt a kérdést.
Miért van az, hogy minden férfi csak a szolárium barna, sas körmű műnőket szereti, akik rámenősek?
Én miért nem vagyok szimpi?
Jellemzőim:
- szőke hosszú, egyenes haj, porcelán fehér bőr, zöld szem
- elegáns stílus (értsd: térdig érő elegáns szoknya, tűsarkú, egy pl bordó inggel)
- mindig az illem szerint működök, ez alapból jön Pl: nem veszek fel olyan felsőt, amiből kint a mellem, a szoknyából a fenekem. Úgy viselkedek, hogy az illő legyen az adott helyen, időben. Nem vagyok görcsös, mert otthon a barátaimmal, a volt párommal játékos voltam és bolondos. Kedves vagyok mindig mindenkivel.
Csupán az elegánsabb vonalat képviselem, és nem szeretem a bolondságot, nem divatról és pasikról beszélgetek, hanem történelemről és egyebekről.Nincs barna bőröm és sas körmöm, mások szerint azonban szép vagyok.
Akkor mi a baj velem?
Biztos igazatok van ebben -abban, de nem vagyok karót nyelt. Ezt a barátaim tudják jól.
Azt hallottam már, hogy nagyképűnek hittek, de ahogy megismertek, imádni való aranyos csaj vagyok. Ezt az egyik férfi barátom mondta.
Nem nem teszek semmit egy kapcsolatért, tévedés. A volt párom esetében én tettem meg mindent, mégsem volt elég, ugyan már. Nem leszek r_banc egy férfiért sem. Aki azt írta 2-en kefélik a feleségét, az undorító egy férfi, hogy beszélhet így a nejéről, na de a nő sem különb. Nem ez a kategória vagyok. Mondhatjátok, hogy karót nyelt nő vagyok, meg stréber, de ez kb annyira érvényes rám, mint az hogy minden kigyúrt pasi agyatlan. Magyarul, semennyire.
Szia. Teljesen megértelek, hasonló természetem van, és nem vagy te sem stréber, ahogy egyik kommentelő írta, csupán nem vetted fel a mai fűvel-fávol, a külső a lényeg stílust és ezt szerintem nagy pozitívum, mert lesz olyan férfi aki nem azt nézi a nőben, hogy meglehet dönteni egy órán belül, hanem az igazi értéket. Én is aggódtam emiatt, de úgy vagyok vele, hogy eljön az én időm és találok egy intelligens, tisztességes férfit. :) Aminek nagyon örülök, hogy én sem vagyok divat-fan, és nem érdekel az, hogy a nagy tömeg után menjek, mint egy birka, hogy most a barna bőr és a karmok a divat. Megvan a saját stílusom, jól érzem magam a bőrömben és ettől érzem magam egyedinek. :) Egyébként meg nem érdekel a nagyvilági emberek véleménye. Ja, én is szeretem a szakmai dolgokat, irodalom stb. :) Szóval semmi gond nincs veled, csak várni kell a hozzánk hasonlóra. :)
Minden jót!
Azt még nem írtad meg, hogy hová valósi vagy.
Vitya
Aktív vagyok szexuálisan, ezt nem azért mondom, mert kérdezted, hanem ,mert így van.
Az a legfontosabb, hogy a másik jól érezze magán, nekem legalább is.
Egyébként bunkó, aki emiatt elhagyná a barátnőjét, de ez is csak az én véleményem.
Másik dolog:
Nyíregyházi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!