Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen lányokat (mint én)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen lányokat (mint én) miért nem kedvelitek kedves férfiak?

Figyelt kérdés

Most láttam egy műsort az illemszabályokról, erről eszembe jutott , hogy felteszem itt ezt a kérdést.

Miért van az, hogy minden férfi csak a szolárium barna, sas körmű műnőket szereti, akik rámenősek?

Én miért nem vagyok szimpi?

Jellemzőim:

- szőke hosszú, egyenes haj, porcelán fehér bőr, zöld szem

- elegáns stílus (értsd: térdig érő elegáns szoknya, tűsarkú, egy pl bordó inggel)

- mindig az illem szerint működök, ez alapból jön Pl: nem veszek fel olyan felsőt, amiből kint a mellem, a szoknyából a fenekem. Úgy viselkedek, hogy az illő legyen az adott helyen, időben. Nem vagyok görcsös, mert otthon a barátaimmal, a volt párommal játékos voltam és bolondos. Kedves vagyok mindig mindenkivel.

Csupán az elegánsabb vonalat képviselem, és nem szeretem a bolondságot, nem divatról és pasikról beszélgetek, hanem történelemről és egyebekről.Nincs barna bőröm és sas körmöm, mások szerint azonban szép vagyok.

Akkor mi a baj velem?

2010. aug. 13. 14:33
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

De miért gondoljátok azt, hogy elérhetetlen?

Én mindig kedvesen mosolygok mindenkire, aranyos próbálok lenni mindenkivel, de vlahogy mégis "tartanak" tőlem.

Az mondjuk tény, hogy nem kapna meg senki 1 estére, a tartós kapcsolatok híve vagyok, ezt keresem, talán ezért.

21 éves vagyok. Életemben eddig (most nő társaim meglincselnek majd )1 párom volt. Első és eddig utolsó. Azóta sem flörtöltem, és nem is fogok, várom a komoly nagy őt. :)

2010. aug. 13. 14:48
 12/39 anonim ***** válasza:

Én alapvetően kulturált embernek gondolom magam, de nincs annál szarabb, mint amikor valakivel csak a történelemről meg hasonló dolgokról lehet beszélni. Az egy bizonyos pátoszt és tömjénszagot ad egy kapcsolatnak, amit én nem szívesen viselnék.

22F

2010. aug. 13. 14:59
 13/39 A kérdező kommentje:

Bármennyire is meglepő, egyáltalán nem vagyok nagyképű, nagyon utálom, ha valaki az.

Érdekes, mert az idősebb férfiak (25-35) kedvelnek, ez kölcsönös is, de mégsem történik semmi.

Volt nem is olyan rég egy férfi, aki vonzódott hozzám, keresett, hívott. Szerinte kellemes velem beszélgetni, tetszettem is neki, valami mégsem hozott össze.

Mondjuk nem vagyok az a típus, aki flörtöl. Én várom, hogy megszólítson a férfi,ha akar valamit. Szerintem ez a módja.

2010. aug. 13. 15:00
 14/39 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs veled. Én is ilyesmi vagyok csak "pasi kiadásban". :) 19F
2010. aug. 13. 15:01
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Honnan veszed, hogy a szolizott saskörműek jönnek csak be a férfiaknak? Mert nekem például nem. Viszont a hiperelegáns, túl makulátlan, tartózkodó, illedelmes csajok sem, mert unalmat sugároz a túlzott visszafogottságuk és tökéletességük. Remélem, Te nem ilyen vagy. Nekem olyan csajok jönnek be, akik intelligensek, érzelmesek, csinosak és nőiesek, de nem nagyon feltűnők, igényesen egyszerűek, és passzol az érdeklődésünk. Az ő jelentkezésüket várom :) 24f
2010. aug. 13. 15:08
 16/39 A kérdező kommentje:

Nem vagyok stréber. Azért , mert valaki szeret a történelemről, politikáról beszélgetni, az nem stréber, SZERINTEM.

Rengeteg dolog érdekel még ezen kívül. PL: imádok túrázni, kirándulgatni, autótvezetni, imádok az állatokat a sportot.

Ez már rengeteg dolog, amiről lehet velem beszélgetni. Ez nagyon nem igaz. Azért nem, mert kommunikatívabb vagyok, mint pl az ismerőseim többsége, ezt már említették is. Én pl egy vadidegennel is remekül elbeszélgetek, mindig mindenkivel van közös témám. Kivétel: az olyan nők, akik állandóan nyávognak, férfiakról, ruhákról bírnak csak beszélni. Engem ez nem köt le.

2010. aug. 13. 15:11
 17/39 anonim ***** válasza:

Bocsánat, lehet rosszul fogalmaztam. Igazad van, a beképzelt/nagyképű tényleg nem túl jó szó erre. Inkább mondjuk úgy, te vagy a kiskirálynő a toronyszobában. És a pasi ha nem alkalmazkodik 100%-osan a te szabályaidhoz, akkor mehet a pics*ba. Képtelen vagy alkalmazkodni egy picit is, jól látom?

Van egy problémád, ami zavar téged, ennek ellenére mégsem engedsz a szabályaidból. Nem próbálsz meg néha kicsit kevésbé komoly lenni, te aztán nem fogsz egy szemet sem flörtölni, mert leesik az aranygyűrű az ujjadról, ha tenned kéne valamit, meg minden úgy menjen, ahogy te akarod.

Persze mondhatod, hogy tetszel az idősebbeknek, blabla, érdekes, mégsem vagy együtt egy idősebb sráccal sem.

2010. aug. 13. 15:12
 18/39 anonim ***** válasza:
Egyébként nem bántani akarlak, nehogy azt hidd :) Csak próbálom megmutatni, ez alapján, amit leírtál, mi is lehet a baj.
2010. aug. 13. 15:14
 19/39 A kérdező kommentje:

Kedves 15:08-as!

Linkelnél nekem egy olyan külsejű hölgyről képet, aki a te csinos kategóriádba esik?

Kíváncsi vagyok. Komolyan.

2010. aug. 13. 15:15
 20/39 anonim ***** válasza:
Nem gondolod, hogy azért van ez így, mert lehet, hogy mosolyogsz meg beszélgetsz akárkivel, mégis van benne egy kisfeszültség, amit te lehet nem veszel észre, de mások igen. Ismerek egy hasonló kaliberű lányt, aki valamilyen szinten hasonlít is rád külsőleg ahogy leírtad, mégsem sincs kapcsolata, mert túl feszült. Legyél lazább!
2010. aug. 13. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!