Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztetek már igy kapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már igy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nem megcsalásra gondolok, kapcsolatban vagyok évek óta, volt egy elég nagy vitánk a barátommal, úgy volt hogy szétmegyünk, elmentem a vitánk alatt egyik barátnőmhöz egy szülinapi buliba, ahol volt egy srác, akivel csak beszélgettünk, mondtam neki mi a szitu, aztán sajnos kicsit beütött az ital, nagyon gáz volt, mert mindenki előtt hánytam, na de ne is menjünk bele...

azóta néha néha eszembe jut ez a fiú, persze ahpgy irtam nem történt semmi, és nem is történne, de valamiért eszembe jut, nem nyomult se semmi, tudta, hogy van valakim.

Valamelyik nap vele álmodtam, nem tudom hogy mit, de jó érzés volt reggel felkelni, belegondoltam mi lett volna ha a barátommal akkor szakitunk mégis, hogy mi lett volna ha összejövök ezzel a másik pasival.Persze ez csak elmélet, hisz nem is élünk egy városban, nem is lett volna lehetőségünk találkozni, ha csak ő nem keres amit kizártnak tartok... viszont eszembe jut, hogy lehet nem jól alakult a dolog, és anno szakitanom kellett volna..

Éreztetek ilyet kapcsolatban, hogy ,,vágytok" más után? Persze, ha most az ajtómban állna nem csalnám meg a párom, se semmi ilyesmi, nem is fantáziálok a pasiról, csak belegondoltam párszor mi lett volna ha...

2020. dec. 29. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Azért érzed ezt, mert otthon baj van. És a másik srácot nem ismered, nincs vele negatív eseményed, ő most izgi. Valahol ez egy normális reakció, de kezeld ésszel. Ez csak az agyad játéka, hogy ah de jó is, ő em okoz neked stresszt épp. De vele is lenne veszekedésed, meg vele sem lenne könnyű. Senkivel sem az. Nem ez a megoldás.

Ha nem tudod megoldani a jelenlegi pároddal, akkor menjetek külön.

2020. dec. 29. 20:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Úú egyes. Nagyon jó gondolat. Lescreenelem. Köszi 😊
2020. dec. 29. 20:42
 3/5 A kérdező kommentje:
1. megoldani? nem erre vonatkozott a kérdés :D
2020. dec. 29. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ott a válasz. Igen éreztem ilyet, de ez csak agyi játszma.
2020. dec. 29. 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Amikor egy férfit megismersz, egymás hibáit is megismeritek. A kapcsolatban ezek fejlesztenek, mert borzalmasan megpróbáltató elfogadni a másokban azt amit taszítónak találsz. Amikor új férfit ismersz meg, nem látod a hibáit, jól esik a kedvessége.

Mivel nehéz az előzővel, menekülést keresel. Az agyad játszik, hogy az új annyira jó, izgalmas, a sok rosszat elhagyhatnád, ami az előzővel van.

Ha összejössz az újjal, az ő hibáit is megfogod látni. Ugyanúgy fogsz benne taszító dolgokat találni, mert amit találsz benne, az valójában benned van, és te mindenkiben benne leszel, akárkivel vagy.

Vannak, akik folyamatosan váltogatják a partnert, mert amikor előjönnek a félreértések a konfliktusok, nem tudják kezelni, s azt hiszik, a partner a rossz.

Csak akkor tartom érdemesnek a váltást, ha nagyon rossz az, akivel összejöttél. De ha objektíven nézve jó ember, akkor érdemes küzdeni.

2020. dec. 30. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!