Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as anyukák, hol kerestek társat? Vannak még normális férfiak?
Nem rég lettem egyedülálló anyuka. egyelőre nem keresek társat, szeretném újrakezdeni egyedül.
Viszont eddig pár munkatárs, vagy barátok barátja bepróbálkozott.Nos lehet, hogy az én tapasztalataim gyérek, de tényleg az a normális, hogy gyorsan szexelünk párat, aztán mindenki megy a maga útjára?
Vagy a másik, aki próbálja beadni, hogy milyen sz@r otthon, és majd elválik, ha alakulna köztünk valami...
Pár ismerős szerint túl nagyok az elvárásaim, örüljek, ha egyáltalán találok valakit.
Csak olyan számomra alap dolgoknak kéne "megfelelni", hogy fogadja el a gyerekemet, szeressen engem, ne lépjen félre, hasonló gondolkodásunk és értékrendünk legyen.
Én nem várom, hogy félisten legyen, de ne minden a külsőségről szóljon.
(Nem vayok elhanyagolt én sem)
Hol vannak azok a 30-as, 40-es férfiak,akik nem 18 évest akarnak maguk mellé, hanem esetleg tudnának tervezni még?
Barátnőm szerint, aki ilyen korban egyedül van, ott már van valami defekt. Pedig én is újrakezdő vagyok, nem defektes.
Társkeresőn 50 nőből egy ír vissza. Az is hamar elhal.
Például legutóbbi: Nem a választék aljából. Állítólag diplomás. Nem lehet bármikor hívni. ( Ki tudja miért? Élettárs? Férj? ) "Megcsörgetlek. Hívj vissza!" Nem hívtam. Írt miért nem? Nyeltem legközelebb visszahívtam. Kapa kiesik a szájából: Én ilyen vagyok, én.... én... Önfényezés ezerrel. Hol élsz? Milyen lakásban? Milyen autód van? Neki jobb van. Aha... ezért probléma egy telefonhívás... Mit dolgozol? ... Te? Fél éve semmit...
( Akkor miért is nem hívható? Ki finanszírozza? )
"Vannak még normális férfiak?"
Mert ugye az a néhány tucat férfi aki társkeresőn ráír néhány hónap alatt a nőre az nem normális. A legjobb akit kiválasztott, az pedig csak párszor meg.dug.ta. Miért is? Mert megteheti, hogy havonta bevarrjon egy másik nőt.
"Pár ismerős szerint túl nagyok az elvárásaim, örüljek, ha egyáltalán találok valakit."
Gondolom Nekik van társuk.
Ha megtudod a választ, akkor írd meg nekem is. Társkeresők nem váltak be, munkahelyem kimondottan női jellegű, boltba postára menet nem szólítanak le , nehéz ügy még normàlis külsővel és rendezett anyagiakkal is.
31N
"Hol vannak azok a 30-as, 40-es férfiak,akik nem 18 évest akarnak maguk mellé, hanem esetleg tudnának tervezni még?"
Mit értesz tervezés alatt? Tervezni, hogy más gyerekét nevelje az ember? Hogyan kell összehozni az oviból elhozatat a munkahelyjel?
Tudod kédező, 40 éves férfiként a más gyerekével tervezés, és a 18 éves csajok katagória között még elég sok opció van.
De ott a gyerek apja, vele lehet az ilyesmit tervezni nyugodtan
Köszönöm a sok választ. Nem reagálnék mindre. A normális férfi alatt leírtam, hogy mit értek.
Az utolsó hozzászólásra reagálnék mégis. Én nem 1-2 hónapos kapcsolatba szültem gyereket. Az, hogy egyedülálló lettem nem igazán rajtam múlt. Bár azt mondhatnám, hogy tervezni tudok a gyerekem apjával, de sajnos nem így van. Sok dolog közrejátszott, hogy különmentünk, de ezt itt nem részletezném. Nem releváns a kérdést illetően.
Én nem akarom más nyakába varrni a gyerekem, csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy Ő "tartozék", tehát nem adnám senkiért, vele együtt lehet velem tervezni.
Nyilván tudatában vagyok annak, hogy hátránnyal indulok, de mégsem gondolom, hogy 32 évesen el kéne ásnom magam amiatt, hogy így alakult az életem.
"de mégsem gondolom, hogy 32 évesen el kéne ásnom magam amiatt, hogy így alakult az életem."
Senki nem gondolja, mégis rengeteg a szingli ember (gyerekkel és gyerek nélkül is). Az élet majd eldönti, hogy a tervezés, és a valóság között mekkora a különbség.
Te viszont egyelőre elég sok mindenkivel vesenyzetl:
- veled egykorú gyerektelen szingli csajok
- nálad fiatalabb gyerektelen szingli csajok
- nálad fiatalabb gyerekkel rendelkező csajok
Ilyenkor azért már az sem árt betervezni, hogy a konkurencia nagy, és mindenki ugyanazt akarja. Egy rendes férfit, akivel lehet tervezni. A kérdés az, hogy mitől kerül valaki a sor élére, vagy éppen mi az, amiben tud engedni, hogy olyan embert találjon, akiért nincs nagy verseny.
nem 17es itt az összes 3 gyerekes, 35 feletti csaj elmondja, hogy 2 perc alatt talált férfit, és sorban álltak nála.
ettől függetlenül amit a kérdező leírt, olyan férfire simán rámozdul egy 30 alatti gyermektelen nő is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!