Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy kutya sokkal több szeretetet tud adni mint egy pasi?
újabb Karácsonyi provokáló kérdés.
Komolyan megakad itt a kreativitásotok?
Kérdező megérdemelnéd, hogy életed hátralévő részét kutyákkal éld le, anyagilag is ők támogassanak, meg úgy mindenben.
Mondjuk rólad állít ki szegénységi bizonyítványt ha ezt így látod, nyilván a láthatóan szar jellemed miatt nem kaptál két centi szeretetet sem senkitől.
Hát egy kutya nekem általában még túl "sok" is, nem nagyon szeretem őket, szóval jobb is, ha egy férfi nem olyan :D Legalábbis számomra biztosan. Amúgy még sosem volt ebből problémám, normális férfiakkal ismerkedtem világéletemben, a kutyákkal viszont leginkább negatív tapasztalataim vannak (többnyire neveletlen, elhanyagolt állatokkal találkoztam, akik amint megláttak, már egyből ugráltak meg nyalogattak meg minden, és nekem ez borzasztó ellenszenves- amúgy azt a pasit, aki amint meglátott, egyből percekig tartó nyalakodást akart volna, elég rövid úton leépítettem, mert ne már..).
Macskás vagyok, egyébként, viszont a férjem a macskámnál azért jobban szeret :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!