Az mit jelent, ha egy kutya megvédi a gazdáját egy másik kutyától? Szeretetet jelent?
Azt jelenti, hogy a kutya a falkavezér, ezért úgy érzi hogy meg kell védenie a gazdáját.
Kivétel ez alól, ha direkt erre lett tanítva a kutya, az más.
Úgy gondolja, hogy ő a falkavezér, és az ő feladata, hogy megvédje a falkája tagjait, akik gyengébbek, mint ő
Szeretetet másképp mutat ki.
hát az attól függ, tényleg támad rád e a kutya....
az én kutyám pl, ha idegen kutya akar a közelembe jönni akkor elé áll és 1 méternél nem engedi közelebb (még akko se ha sokszor játszottak együtt így nem számít annyira idegennek)
de én pl odamehetek ugyanahhoz a kutyához..
az ok nem az hogy falka vezérnek érzi magát vagy sem. szimplán tudja hogy van nálam kaja (amit neki szánok tanitási célzatból) és nem akarja hogy a többi kutya megszerezze... de ha leteszem az övtáskát, akkor konkrétan leszar...
Jaj de butaság ez, sosem értettem ezt a mániát.
Most tényleg az lenne a normális, hogy rátámadnak a párosra, és a kutya nyugodtan ül pislogva és nézi hogy kinyírják őt vagy a gazdáját, csak mert különben még a végén falkavezérnek képzelné magát? Ez annyira morbid. A kutya nem egy gép. Teljesen természetes reakció, hogyha valaki bántani akarja, akkor visszavág. AMÍG a kutya nem támad magától, szót fogadó addig ezzel nincs semmi baj.
Amúgy nem ebből kell messzemenő következtetéseket levonni, hogy szereti-e az embert. Egyszerűen csak egy természetes védekező reakció.
1# vagyok kinek állt az én válaszom az útjába ?
ahh mennyi Sík......
Hát akkor a nővéred kutyája egyvalakit ismer el vezérnek: a kutyát, aki elé állt, és meggátolta. A kutyád valószínűleg azért lépett, mert látta, hogy ti képtelenek vagytok rá. Nem nőhettetek nagyot a szemében. :D
(Tessék lepontozni, itt vagyok. Mert valakinek ez most nagyon megy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!