Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, 2020-ban hány kalandotok volt már, azaz hány pasival voltatok?
Figyelt kérdés
Hol ismertetek meg oket?2020. dec. 24. 11:46
21/26 anonim 

válasza:

1x voltam egy pasival, de őt ezer éve ismerem, és kb. életem szerelme. Úgyhogy ez nem kaland volt, inkább egy nagyon érzelmes nosztalgiaszex. :D
23/26 anonim 

válasza:

Férfiak akikkel együtt voltam összesen az 7 volt. Ebből volt aki csak kaland volt. De volt olyan is akivel komoly kapcsolat.
Volt akit internetről ismertem meg és volt akit személyesen munkahelyen pl vagy baráti körből.
25/26 anonim 

válasza:

1, aztán össze is jöttünk, és még tart
26/26 anonim 

válasza:

Kaland? Mármint hány elefántot lőttem és hány maja kincset zsákmányoltam férfiak társaságában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!