Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amire nem vagytok büszkék korábbról és inkább nem mesélitek el a jelenlegi párotoknak?
Figyelt kérdés
Csak őszintén....
Én az egyik volt barátnőmnek kavartam a mostoha anyjával mellette (aki kiskora óta nevelte). Nem derült ki de nem vagyok rá büszke, és nem is dicsekszem vele
2020. dec. 23. 11:08
2/7 anonim válasza:
Nincs ilyen....nincs semmi titkolnivalóm
3/7 anonim válasza:
Van sok hülye múltbéli döntésem, mint mindenkinek, de ha szóbajön bármit elmesélek. 10 éve együtt vagyunk, ismerjük már régesrég egymás sötét oldalát is, nincs mit titkolni. Egy csomó múltbéli dologról viszont nem is beszéltünk, simán azért, mert egyikünket se érdekli igazán az, hogy ezeket kivesézgessük, semmi jelentősége. Ha szóbajön szóbajön, ha nem akkor nem. Az ilyen kavarós sztorik engem pl. nem érdekelnek az ő részéről, minek beszéljünk róla?
4/7 anonim válasza:
Nincs ilyen. Ha nem is tud mindent, azt max azért, mert nekem sem jutott eszembe, mióta vele vagyok.
A párkapcsolati/szexuális baklövéseimet meg aztán főleg elmondtam neki. Jobb, ha tőlem tudja, mintha valami random exem kap vérszemet és kezd pattogni, gondolva, hogy tud újat mondani.
5/7 anonim válasza:
Nem tudja, hogy sok szexkapcsolatom volt. Volt amelyik anyagi támogatással működött. Az első csókom gyerekkoromban az öcsémmel volt. Csókolóztam lánnyal. Az utcán éltem 3 hónapig, anyámék alkoholisták és többször verte apám anyámat. Több öngyilkossági kisérletem volt. Macskákat öltem gyerekként. Vannak perverzióim. Szadista vagyok. 30/N
6/7 anonim válasza:
Megcsaltam minden barátomat, és két barátnőm paliját is elszedtem.
7/7 anonim válasza:
Hogy sok kapcsolatom volt. Nem azért mert élveztem vagy akartam volna. Azok a helyes fiúk akikkel el tudtam képzelni kapcsolatot nem maradtak meg mellettem. 24 évesen esett le, hogy valamit nagyon rosszul csinálok. Ezután lett egy egy éves kapcsolatom. Aztán a férjem. Vele már 12 éve együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!