Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok / nők: nektek milyen pasik jönnek be külsőre és belsőre? Mondjuk vegyünk egy 30 körüli pasit..inkább az ilyen "rosszarcú" , rosszfiús külső jön be? Vagy a kedvesebb, szelídebb arcvonások? Belsőleg inkább a durvább viselkedés, vagy udvariasabb?
"188 centi mellett a 80 kiló konkrétan alultápláltság. "
Meg a jó fenét! :D Régen volt 67 kiló is (19 évesen), utána nagyon sokáig 75. Sose volt alultáplált, csak vékony alkat, de sokat evett mindig is.
A pocakja meg nem olyan, hogy ténylegesen hájas, csak nem lapos oldalról nézve (ha nem feszíti meg/húzza be) + nincsenek kockái akkor sem, ha megfeszíti, pedig edz oda is (innen látszik, hogy zsír van rajta :)). Estére pedig kifejezetten kiáll már kicsit a hasa, de az egyébként puffadás, mivel reggelre megint sokkal laposabb. De ezt nem úgy mondom, hogy zavarna, vagy bármi ilyesmi, nekem nagyon tetszik a teste.
Nem véletlenül írtam 3 felkiáltójellel, hogy nagyon pici, csak azért írtam, mert hozzátartozik az ő leírásához, hogy nem valami tökéletes kockahasú reklámfiú, de teljesen tisztában vagyok vele, hogy nincs rajta felesleg.
"Meg a jó fenét! :D Régen volt 67 kiló is (19 évesen), utána nagyon sokáig 75. Sose volt alultáplált, csak vékony alkat, de sokat evett mindig is."
67 kilós súlyosan(!!!) alultáplált majdnem százkilencvenes magasság mellett.
Ez a "pedig sokat eszem" mindig felcsendül ilyenkor. Egyrészt a sok nem objektív mérőszám, másrészt nem a térfogat, hanem a kalóriatartalom, plusz az elhasznált energia számít, és egyéni a tápanyagcsere milyensége is a testben.
"A pocakja meg nem olyan, hogy ténylegesen hájas, csak nem lapos oldalról nézve (ha nem feszíti meg/húzza be) + nincsenek kockái akkor sem, ha megfeszíti, pedig edz oda is (innen látszik, hogy zsír van rajta :)). Estére pedig kifejezetten kiáll már kicsit a hasa"
Konkrétan annyira sovány, hogy ha eszik, kidudorodik tőle a hasfala. Ennyiről van szó, ezt írtad itt le voltaképpen.
Akinek zsír van rajta, annak nem estére lesz, míg napközben eltűnik. És ez nem puffadás, az nem nap végére lenne állandóan. Kinyomja estére a hasát a napközben bevitt ételmennyiség.
Ha valahol nincs kocka, az nem egyenesen jelenti azt, hogy ott akkor zsír van.
Bezzeg ha 160 centis és 60 kilós nőre itt valaki azt mondja egy hozzászólásban, hogy túlsúlyos, minthogy valóban az is, akkor összecsődül a női gárda verbális halálkommandója a gyakorikérdésekről, hogy testképzavarossá tesszük a nőket.
Ennek a majdnem 190 centi magas férfinek meg a 67 kilóra sem mondod, hogy kórosan sovány lenne. Pedig közel harminc centi magasságbeli eltérés mellett, ha a lány nem kövér, akkor a férfinak eleve nem is lehetne ez a normális súlya.
Még a jelenlegi súlyával is annyira vékony, hogy átüt a hasán a vacsorája estére, és ez egy "pici pocak" az értelmezésedben.
Ez nem vélemény, nem is kötekedés, hogy ahol nincs kocka, ott nem egyenesen következik ebből, hogy zsír van.
De, sovány, csak nekem mindig is a vékony férfiak tetszettek, más az ízlésem ebben, mint az átlagnak. De a barátom akkori alkata már egyáltalán nem tetszene most, akkor tetszett, mikor anno még én is félig-meddig tini voltam és gebe, most is a vékonyabb férfiak tetszenek de nem ez a 70 kiló alatti pálcika kategória.
Azért írtam, hogy nem volt alultáplált, mert evett normálisan - ja, és van fogalmam arról, hogy mi számít normális evésnek, mivel sokat foglalkoztam a témával, adok az étkezésemre és edzek is, egy időben még a makrokat us számoltam (már nem) - nem azt mondtam, hogy nem volt iszonyú gebe. De alkatilag ilyen volt +20 év alatt volt, tinifiú alkata volt még.
Egy szóval sem mondtam, hogy kövér lenne vagy túlsúlyos, nekem tetszik a teste, számomra tökéletes, az meg tény, hogy nagyon pici zsír most van a hasán, szó nincs arról, hogy olyan sovány lenne, hogy átüt a vacsorája, és CSAK az lenne ott. Reggel, kiadós xarás után is van vmennyi zsír a hasán + a feneke felett is van nagyon enyhe sonka. De ezt nem megalázásnak írom, SEMMI bajom nincsen vele és tudom, hogy ettől még vékony. Annyit írtam, hogy estére jobban kiáll a hasa, de tisztában vagyok, hogy az nem a zsír, még írtam is. De ami üres hassal is ott van, az az. DE FRANCOT SEM ZAVAR, soha nem kérném, hogy változtasson ezen, egy szót nem szólnék.
Szerintem 160 centivel, 60 kilósan biztos nem sovány egy lány, sőt, ha nem kifejezetten edzett, izmos, akkor biztos vagyok benne, hogy puhány, zsíros, nem csinos ezzel a tömeggel. Ja, és ha dagadt nőkről tesznek ide ki képeket, akkor én az elsők között írom meg, hogy sajnos túlsúlyos, és nagyokat pislogok azokon, akik ezt tagadni próbálják, és írogatják, hogy jó az alakja, ez teljesen egészséges, normális (még ilyen kb. 80 kilós nőknek is írogatják).
Én 170 cm magas vagyok és 63 kiló, nagyon sokat edzek, és még nekem is van minimális zsír a hasamon (bár gondolom ebbe is mindjárt belekötsz, hogy már testképzavarom is van biztos XD - nem zavar amúgy az a zsír a hasamon, és szeretem az alakomat, látszik is rajta rendesen az edzés), szóval teljesen kizárt, hogy egy nálam 10 centivel alacsonyabb, mellé edzetlen nőnek ne legyen látható feleslege.
"Én 170 cm magas vagyok és 63 kiló, nagyon sokat edzek, és még nekem is van minimális zsír a hasamon (bár gondolom ebbe is mindjárt belekötsz, hogy már testképzavarom is van biztos XD - nem zavar amúgy az a zsír a hasamon, és szeretem az alakomat, látszik is rajta rendesen az edzés), szóval teljesen kizárt, hogy egy nálam 10 centivel alacsonyabb, mellé edzetlen nőnek ne legyen látható feleslege."
Nem. A 173 centihez a 63 kiló egy nőnél, főleg, ha még izom is van a képletben, teljesen normális.
Egy férfinél az egészséges testsúly nagyjábóli átlagolással számolva a testmagasság utolsó két számjegye, +/- 1-2 kg, minthogy napközben is van ennyi ingadozás.
A barátodnak 88 kg körül lenne az egészséges (nem szálkásan számolt!) súlya. Már látható izomtónusokkal 90 kg felettire ugrik a mérleg, mivel az izomszövet kötöttebb. És ez nem a hústorony kategória, csak az alultápláltság és a súlyfelesleg közötti, teljesen közönséges, egészséges állapot.
Egy kétmétereshez közelítő embernél ez a racionalitás.
Hiába eszik sokat, a tápanyagcsere szervezetileg egyéni faktor. Ehhez nem elég egy guglis táblázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!