Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ezt a viselkedést le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ezt a viselkedést le tudnátok nekem fordítani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21/F vagyok, egyetemista.

Még tavasszal megismerkedtem egy évfolyamtársnőmmel, volt két közös óránk, az egyik tárgy mindkettőnknek már másodjára. A másik tárgy nekem nagyon jól ment, nagyon aktív voltam. Nagyon tetszett nekem a lány, ezért bejelöltem face-n, vissza is jelölt. Elsőként ő írt, hogy a beadandót az egyik beadandót hogy csináltam meg. Szabadkozott, hogy nem akar zavarni, hogy látja, hogy én okos vagyok, és segítségre van szüksége. Segítettem neki, elkezdtünk beszélgetni, sulin kívüli dolgokról is.

Amikor vége lett a vizsgaidőszaknak, elhívtam randizni. Napokra eltűnt, majd mondta, hogy sajnálja, de van barátja. Mondtam, hogy jó, nincs harag, ez benne van a pakliban. Nyáron a névnapján felköszöntöttem, és megkérdeztem, hogy van, de a "köszönöm"-ön kívül nem reagált. Van ilyen.

Ősszel, tárgyfelvételkor rám írt, hogy megcsináljuk-e együtt az órarendet. És külön kérte, hogy nálam találkozzunk emiatt, úgy, hogy másfél óra BKV távolságra lakott tőlem, és ezt tudta is. És nagyon fontos volt neki, hogy senki se tudja, hogy segítek neki... Végül megbeszéltünk egy időpontot, de nem jött el. Utána majdnem sírva szabadkozott, hogy gond volt otthon. Mondtam, hogy nyugalom, van ilyen.

Aztán azt kérte, hogy tanuljunk együtt, itt is ragaszkodott ahhoz, hogy nálam. Mondtam neki, hogy nem lesz féltékeny a barátja? Erre hogy szakítottak.

Amikor átjött első alkalommal, hozott nekem egy inget, amiről azt mondta, hogy az öccséé, de ő kinőtte, és azonnal rám gondolt (ami azért is fura, mert 195 cm vagyok és 120 kg, kevés nagyobb emberrel találkoztam, mint én). Kicsi volt rám. Együtt tanultunk, majd amikor elment, azt mondta, hogy nagyon jól érezte magát, és hogy ebből szeretne rendszert csinálni.

Ehhez képest többé nem jött. De online mindig azonnal visszaírt, sőt ő többször írt nekem, mint én neki, és sulin kívüli dolgokról is kérdezett.

A Facebookján öccsnek semmi nyoma, egy húga biztos van. Rákérdeztem, hogy vannak-e testvérei, azt mondta, van egy húga.

Aztán október elején újra elhívtam randizni, amire azt mondta, nem tudja, hogy jó ötlet-e randiznunk... Vagyis nem érdeklem, de akkor mire kellett ez az egész...

Ezután abba maradt közöttünk a dolog, elsodródtunk, nekem is és neki is sok dolga akadt. Tegnap délután egy másik lánnyal elmentem sétálni randi keretében, ő sokkal jobban kiismerhetőbb, szószerint kimondta, hogy szeretne a barátnőm lenni (második randin ez még túlzó, ezért azt mondtam neki, három-négy randin még legyünk túl, de nagyon jól érzem magam vele, erre kb. ugrálni kezdtett örömében. Kicsit féktelen, de jól áll neki. :)

Na de a lényeg. Ma reggel az ingajándékozós lány rám írt, hogy látott engem a másik lánnyal (feltöltöttünk egy közös fotót), és hogy rosszul esett neki, szeretne velem randizni.

Én nemet mondtam, mert már nem tetszik (nem haragszom rá, csak kihunyt a fellángolás).

Viszont érdekel a véleményetek, főleg a nőké, hogy mi a fenét akarhatott a sok furcsasággal. Jó lenne etéren is a tapasztalat.

2020. dec. 16. 14:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudta eldönteni melyikőtök farkán lenne kényelmesebb érzelmileg. kb ennyi, neked viszont pacsi a sztori vége miatt, büszke vagyok rád.
2020. dec. 16. 14:25
 2/17 anonim ***** válasza:
89%

Nokent mondom, hulye picsa. Teged nem akar, de azt igen, hogy fordulhasson hozzad, es eleted vegeig varj ra.

Razd le, en joban sem lennek vele.

2020. dec. 16. 14:27
 3/17 anonim ***** válasza:
89%

Egy idióta, aki maga se tudta, hogy mit szeretne. Nem érdemes foglalkozni az ilyenekkel.

22/L

2020. dec. 16. 14:31
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Az a véleményem, hogyha akkor nem kellettél, mikor udvaroltál, és facér voltàl, akkor most is csak az egojàt bàntja, hogy neked van más. Kinőtt, használt inget ajándékozni bunkóság, főleg, hogy hazudott is, ha nincs öccse. Nem teljesen értettem, hogy mikor megbeszéltetek valamit, előtte szólt-e, hogy nem lesz jó, vagy csak utólag szabadkozott, mert ha igen, akkor ez is bunkósàg, ès a màsik semmibevétele.

Fiatalka mèg, talán kinövi ezt.

Te pedig jól tetted, hogy úgy döntöttél, ahogy jónak érezted, nem pedig dacból mondtál valamit. Ez felnőtt viselkedès :)

Mondom ezt 32 éves nőként.

Egyébként rengetegen játsszák ezt a “húzd meg-ereszd meg”-játékot nemtől függetlenül. Figyelem, önigazolás, hiúság legyezgetés a céljuk vele. Velem is csinálta ezt anno pasi.

2020. dec. 16. 14:34
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Talonban tartott a csaj, és azt hitte, hogy te csak rá vársz, ő meg akkor kap elő, ha "készen áll". Elég labilisnak tűnik.

Ne foglalkozz vele, kiegyensúlyozott kapcsolatra nem alkalmas.

A másik csajt viszont ne hagyd lógva sokáig, mert ha lecsapják a kezedről, akkor hiába pislogsz, hogy te egyébként akartál volna vele járni, csak nem merted kimondani, túl gyors a tempó.

2020. dec. 16. 14:40
 6/17 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem az inges csaj lelkisérült. Nem gondolom, hogy tudatosan akart neked fájdalmat okozni, vagy szimplán talonban tartani (ezt egyszerűen máshogy csinálta volna), de valami nagyon nem stimmel nála. Hogy mi nem, azt csak akkor lehetne megmondani, ha többet tudnánk róla.

De ne törődj vele, jobban jártál nélküle, ez biztos.

2020. dec. 16. 14:50
 7/17 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem az inges csaj az gaz. Jol tetted h osszeszedted a masikat, csak ne balf***kodj, ha a csaj jarni akar veled, akkor minel hamarabb be kell neki rakni a repat, mert aztan mas farkak utan kell nezni.

Persze a bugos csaj mihelyt meglatott a masik nostennyel bepanikolt, kijott a competition anxiety, hogy je kellesz masik sunanak is. O meg jol hoppon maradt. Hat igy jart a bogaram.

Te most viszont jo pozicioban vagy, ha megsem sulne az uj csajjal a dolog, ezt a regit meg mindig levarrhatod, ha ugy van.

2020. dec. 16. 15:17
 8/17 anonim ***** válasza:
85%
Az inges csajnak csak segítség kellett az egyetemi dolgokhoz.
2020. dec. 16. 15:24
 9/17 anonim ***** válasza:
81%
Ja azért irt rád mert nem tetszik hogy látott másik lánnyal.hagyjuk már.beetet hogy azt az ismerettséged is szétverje.elképesztő mire képesek.
2020. dec. 16. 15:43
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Valszeg te voltál a B opció, a kis segítő, akit előhúzott, ha kellett. Ne is bánkódj az ilyen miatt! Most meg eszi a penész, hogy találtál mást, aztán nincs ki rajongjon érte.

UI: a második kiscsajt érdemes megtartani, ha ilyen aranyos.

2020. dec. 16. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!