Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 éves egyedülálló nők,ti is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves egyedülálló nők,ti is így éreztek?

Figyelt kérdés
Sziasztok,januárban leszek 30 éves,egyáltalán nem akarok még családot. Pasizok,bulizok,nem vagyok egy háziasszony típus. Ez elitélendő ilyen korhan? Köszi
2020. dec. 22. 20:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
8# voltam.22 évesen kerültem először komolyabb kapcsolatba.4 évig tartott,majd mikor megütött,leléptem.Megismerkedtem egy külföldön élő férfival,27 évesen új életet kezdtem egy másik országban.Nyelvet tanultam,munkába álltam,és most kiderült,hogy megcsalt.És most itt vagyok 30 éves fejjel,gyerek nélkül,de lehet jobb is.
2020. dec. 24. 00:26
 22/22 A kérdező kommentje:
Én sem szeretnék senkinek sem megfelelni, talán később szeretnék családot,de ahogy az utolsó is írja a rabszolgasorssal majdnem hogy egyenlő nőnek lenni a családban.
2020. dec. 25. 21:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!