Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves egyedülálló nők,ti is így éreztek?
,,Én is úgy gondolom, hogy nem vagyok még elkésve."
Minden vénlány ezzel nyugtatgatja magát. Az ilyeneknek nagyon gyorsan lefő a kávé, értéktelenek a piacon.
Én azt mondom, hogy mindenki élje a saját életét! A lehető legrosszabb lenne, ha mások unszolására vágnál bele valamibe, amit nem akarsz. Az ilyesminek mindig rossz a vége.
Az a baj, hogy az emberek túl sokat foglalkoznak mások életével, és túl keveset a magukéval.
Te pedig érezd jól magad, bulizz, pasizz, éld azt az életet, amit szeretnél! <3
"Nagyon nehéz normàlis pasit találni"
Gondolom ti nagyon normàlisak vagytok. Szétkuratjátok magatokat, alkalmi és szexpartnerekkel, többes szex, swinger, kièlt k8vénhedt erkólcstelen csűrhe, és normàlis pasit akar.
Mire fel?
Véleményem szerint a jó kapcsolatnak nincs köze ahhoz, hogy előtte hányan kúrtak szét, vagy hányszor jártam swingerben. A páromnak is volt előttem elég nője. Ettől mi még mind a ketten normálisak vagyunk, normális értékrenddel, nagyon szépen, hűségben, boldogan élünk együtt. Ne legyünk már álszentek.
Miért kéne beérnem egy nekem nem megfelelő partnerrel, csak mert előtte is éltem szexuális életet? Mi ez a hülyeség?
Nem elítélendő, miért kéne mindenkinek ugyanazt a sablont követnie? Pár évvel idősebb vagyok nálad, de megértem ha nem vágysz ilyen felelősségre, ha később se akarsz akkor semmivel se vagy elkésve. Én ugyan nem bulizgatok (koncertekre megyek, bár most az se), nem pasizok, tök boldogan élem az életem a párommal, van szuper baráti társaságom, hobbijaim, jó munkám amiben tanulhatok, fejlődhetek, sokat utazok (most épp nem, de az idei év nem szokványos), de gyereket pl. soha nem akartam és soha nem is fogok. Ha valaki elítél emiatt, kedves egészségére, pont nem érdekel.
Neked van még pár éved megállapodni, ha meg akarsz, de ne valami ócska társadalmi nyomás miatt tedd, hanem csak azért és csak akkor, ha tényleg erre vágysz, másképp semmi értelme.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!