Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen esetben mi játszódik le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben mi játszódik le egy férfiben?

Figyelt kérdés

Fiatalon voltunk együtt, nagyon sokáig. Majdnem egy évtizedig. Most 30asok vagyunk.

Ő szakított anno. Ez lassan 10 éve lesz.

Azóta minden "fontos" eseménynél megkeres, de csak akkor. Ilyenek pl, hogy meghalt az apukája, eljegyezte a barátnőjét, aztán mikor tönkrement a házasságuk, idén pedig a covid okán, hogy hogy élem meg.

Semmi szexuális közeledés, kizárólag beszélgetés.

Akkor beszélünk néhány alkalommal, majd eltűnik.

2020. dec. 20. 17:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
az a furcsa hogy nem érzel erreTe késztetést. Ez olyan mint a testvérek, mindent tudnak egymásról. Az életük része a másik még akkor is ha nem beszélgetnek annyit.
2020. dec. 31. 08:47
 12/16 anonim ***** válasza:
74%

Jaj semmit se akar tőled. Én is beszélek az egyik volt barátommal, aggódok érte, remélem, hogy jól megy sora, de ennyi. Baratnak örökre megmarad, hiszen közel álltunk egymáshoz, békében váltunk el.

De nem kezdeném vele újra.

2020. dec. 31. 08:55
 13/16 A kérdező kommentje:
Én sem akarok semmit, de kíváncsi lennék rá, ha folyamatosan akarná tartani a kapcsolatot. De ezek az eltűnések...
2020. dec. 31. 10:54
 14/16 anonim ***** válasza:
De nem akarja folyamatosan tartani a kapcsolatot. Nem kíváncsi rád. Lépj tovább.
2020. dec. 31. 10:56
 15/16 anonim ***** válasza:
76%

Nem volt sok tartós kapcsolatom, de egy kivételével mindegyik volt nőmet nagyon tisztelem, és érdekel, hogy hogyan alakul az életük! De ettől függetlenül én sem keresem őket folyamatosan, mert már nem vagyunk egymás életének részei. Csak a szüli-névnapok, meg ilyenkor karácsonykor egy köszöntés, meg 1-2 érdeklődő mondat.Különösebben nem játszódik le bennem semmi.

33/f

2020. dec. 31. 23:52
 16/16 A kérdező kommentje:

Na ő pont ilyenkor nem. Sosem köszönt fel. Egyszer írt újévre, meg volt sértődve, hogy nem válaszoltam.

Inkább csak nagyobb életeseményekkor jelentkezik.

2021. jan. 1. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!