Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a férfiról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a férfiról?

Figyelt kérdés

Amit tudni kell:

Tegnap este megismerkedtem egy férfivel, online. Komoly kapcsolat a célja, csakhogy ő neki a test a lényeg, nem a személyiség. Alig telt el negyed óra és már a fenekemről kért volna képet, mert hogy ő fenék mániás, és úgymond ha nem lenne jó fenekem, akkor "mehetnék a levesbe", persze nem küldtem neki képet. Ma már találkozni szeretett volna, csak én nekem ez túl gyors és furcsa. Nem telt bele fél órába és már azt írta, hogy asszony.

Komoly kapcsolatot keresek, túl sokat csalódtam már férfiakban, és nagyon sietettné a dolgot, nekem nem tetszik, hogy csak a kinézet érdekli.

Mit tegyek? Megmondja neki, hogy nem akarok semmit tőle? Szerintetek?

2020. dec. 18. 21:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés? Aki 15 perc után a s.ggedrol ker fotót, az kuka. Ott helyben tiltás.
2020. dec. 18. 22:48
 22/28 anonim ***** válasza:
36%

Nem az a kérdés hogy a férfiról mit gondolok..

Ő csak egy hülye a sok közül.

Te rólad mit gondolok.. Azt hogy Nagyooon buta vagy hogy ilyenekkel szóba állsz, és nem vagy képes egy kapcsolatot kialakitani egy értelmes férfival

2020. dec. 18. 22:52
 23/28 Noren1989 ***** válasza:
87%

Annyira komoly, mint a két héttel ezelőtti megfàzàsom.

Ez így egy teljes ignoràlàshoz vezet, àtlagos helyeken.

2020. dec. 18. 22:52
 24/28 A kérdező kommentje:
#21 Gondolom semmi és senki nem tiltja, hogy egyszer az életben kipróbáljam ezt az ismerkedő területet. Értem, hogy frusztrált vagy és sajnálom hogy ha nem jött össze valami Neked, ami miatt én rajtam vezeted le a feszültséged. De, kérlek értsd meg, hogy igen is vannak ilyenek és senki sem tökéletes, mindenki követ el hibákat, Én is és Te is. Semmi értelme ezen veszekedni, mindenki máshogy látja a dolgokat, elfogadom, hogy ilyen nézeteid vannak, kérlek Te is fogadd el az enyémet. Boldog ünnepeket :)
2020. dec. 18. 22:55
 25/28 A kérdező kommentje:
Oh törölték.
2020. dec. 18. 22:56
 26/28 anonim ***** válasza:
82%
Ne vedd magadra kérdező. Most biztos felzaklattak a válaszok, de ez a pasi totál hülyének nézett, ami neked nem esett le, ez legyen a kisebb gond, mint hogy egy ilyen hülye tönkre tegyen. Pont az ilyen seggmániás primkó gyerek fog átmasírozni a lelkeden, mert zsigerből hazudik és nem érdeklik a következmények. Mindenesetre ne add fel, és ne alkudj meg minden jöttmenttel.
2020. dec. 18. 23:01
 27/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat.

A többiek én meg legyen már annyi, hogy megtiszteljük a másikat, hisz Ti is követettek el hibákat, Ti sem vagytok tökéletesek, ahogyan Én sem!

Köszönöm az eddigi válaszokat, nem kérek többet!

2020. dec. 18. 23:11
 28/28 anonim ***** válasza:
57%

Semmi hibát nem követték el, nehogy már te mentegetőzz!

Ez a beszólogatós gyerek éppoly primkó, mint, akiről kérdezel.

Tiltsd le a francba.

VagY, ha szivatni akarod, kérj egy képet a farkáról, aztán írd meg, hogy ezzel az óvodában sem lesz sikeres.

2020. dec. 19. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!