Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a férfiról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a férfiról?

Figyelt kérdés

Amit tudni kell:

Tegnap este megismerkedtem egy férfivel, online. Komoly kapcsolat a célja, csakhogy ő neki a test a lényeg, nem a személyiség. Alig telt el negyed óra és már a fenekemről kért volna képet, mert hogy ő fenék mániás, és úgymond ha nem lenne jó fenekem, akkor "mehetnék a levesbe", persze nem küldtem neki képet. Ma már találkozni szeretett volna, csak én nekem ez túl gyors és furcsa. Nem telt bele fél órába és már azt írta, hogy asszony.

Komoly kapcsolatot keresek, túl sokat csalódtam már férfiakban, és nagyon sietettné a dolgot, nekem nem tetszik, hogy csak a kinézet érdekli.

Mit tegyek? Megmondja neki, hogy nem akarok semmit tőle? Szerintetek?

2020. dec. 18. 21:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
35%

ELNÉZÉST !!!!

MÁR csak 10 nap a karantén, nem két hét !

😃

2020. dec. 18. 22:05
 12/28 A kérdező kommentje:
#13 Nem csak erről van szó, falun élek, itt mindenki ismer mindenkit, messze van innen a város, a kollégium, a szórakozó helyek és ahova jártam edzeni bezártak. Ha, ezt kifogásnak veszed, akkor sajnálom, pedig igen is van ilyen helyzet és 1x próbáltam csak ki, hogy milyen lehet neten ismerkedni, gondolom Te is voltál már így még ha nem is az ismerkedéssel. Nem kell egyből lenézni a másikat, mert kipróbált valamit. Megértésedet köszönöm és várok még másoktól válaszokat. :)
2020. dec. 18. 22:10
 13/28 anonim ***** válasza:
19%

Akkor is kifogás!! Lány barátaid vannak? Vannak. Miért nem mész velük el valahova?

Ügy megoldva

2020. dec. 18. 22:14
 14/28 anonim ***** válasza:
77%

Mit gondolok erről a férfiról? Az, amit írtál róla magáért beszél: "Komoly kapcsolat a célja, csakhogy ő neki a test a lényeg, nem a személyiség."

Komoly kapcsolat mégis hogy várható olyan embertől, akit nem érdekel a személyiséged?

Ha csak ezt az egy szempontot nézem, nálam már kuka lenne a férfi, mert nyilvánvaló, hogy csak dugni akar, maximum hosszútávú szexkapcsolatot. Ha te többre vágysz, akkor inkább keress mást.

N

2020. dec. 18. 22:20
 15/28 anonim válasza:
16%

Merre menjenek ha minden be van zárva? XDDDD

2020. dec. 18. 22:21
 16/28 A kérdező kommentje:
Hahó, karanténban vagyok nem emlékszel? Alig pár perce írtam.
2020. dec. 18. 22:21
 17/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ 16-os.
2020. dec. 18. 22:22
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon nem jött be a netes ismerkedés, amiből lett valami csak olyan akivel már találkoztam élőben. Azért furcsa mert itt is vannak a jelek, hogy ez a pasi nem komoly de te mégis hezitálsz. Ennyire nem lehetsz magányos.
2020. dec. 18. 22:22
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok férfi válaszolónak egyértelmű a helyzeted. Nagyon fura, hogy neked, és sok hozzád hasonló nőnek egyáltalán nem esik le, ezért a férfiak azt gondolják, hogy az ilyen nyomorék, bunkó férfi valami elképesztően jó kínálat lehet, ha minden köcsögsége ellenére te még GONDOLKODSZ azon, hogy mi legyen vele.

Neki csak TEST a lényeg. Érted? Egy objektum vagy, amit bevall, nyíltan, egyenesen, és MÉSZ a levesbe, ha nem jó a segged.

"Nem telt bele fél órába és már azt írta, hogy asszony."

Iszonyat komolytalan, egy gyerekkel beszélsz, aki csak dugni akar. Tényleg nagyon jó férfi lehet ezek alapján.

"Komoly kapcsolatot keresek, túl sokat csalódtam már férfiakban, és nagyon sietettné a dolgot, nekem nem tetszik, hogy csak a kinézet érdekli."

Hát az ilyen férfiakat mint ő... Hát már rég, azonnal, nevetve kellett volna letiltani, szó nélkül. Nem kell neki magyarázkodni, se semmi. Nála végtelenül esélytelen lesz, hogy komoly kapcsolatot hozol létre vele.

Nem bántalak, nehogy magadra vedd. A férfiakat nagyon rosszul ismered ki, nagyon vaksi vagy. Lehet ezért csalódtál bennük. Az állam leesett amikor elolvasok sok hasonló kérdést. Az előbb olvastam olyan kérdést, amiben a férfi rendszeresen megerőszakolja a barátnőjét, aki sír utána, és azt mondta a nő, hogy jó az életük együtt, csak a szexet utálja. Nagyon kellene nektek is útmutatás abban, hogy jó minőségű férfiakat meglássátok.

2020. dec. 18. 22:25
 20/28 anonim ***** válasza:
14%

Jajj ezzel nem leszel tobb..

És annyira beteg vagy hogy csávó hiányod lépett fel? Ez a tünet?

Jajj és nem most kell ezen gondolkodni..

Lehetett volna kicsit hamarabb..

Én emlékszek mit írsz de nem hiszek neked.. Ne vedd magadra, mert senkinek nem hiszek 😄!!

Mi van bezarva? Hagyjuk már.. Kifogás.. Akarat kell.!!

2020. dec. 18. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!