Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik milyen érzés ha a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik milyen érzés ha a nő mellkasotokra teszi a fejét tévézés közben? Számotokra is kényelmes vagy kényelmetlen csak a csaj miatt hadjátok.

Figyelt kérdés

2020. dec. 18. 18:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

én is gondolkodtam már ezen.

mert ha a kislányom csinálja ezt,akkor az csodálatos és megnyugtató érzés.

annyira,hogy kb 5 perc múlva alszunk így összebújva.

de ha valamelyik nőm fészkelődik oda?

hát?

szerintem 10 percig ha bírom,utána ki kell mennem a konyhába,vagy valahova az biztos.

de ezen is gondolkodtam,hogy az én hibám.

mert nem én szedek fel olyan nőt aki tényleg tetszik,hanem engem szednek fel folyamatosan olyan nők,akiket éppen csak megtűrök.

szóval nem az ő hibájuk ez,hanem az én lustaságom.

2020. dec. 18. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!