Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok,mikor volt az első petting?Milyen érzés volt?
Figyelt kérdés
2020. dec. 13. 21:05
1/10 anonim válasza:
Mi az a PETTING? mindenki mostanában ilyeket kérdez.. Miért nem írod magyarul a pettinget?
2/10 anonim válasza:
16 voltam. Nem volt valami jó. Lecumizott az exem, de nem éreztem belőle semmit, meg fogazott is. Egyedül az volt a jó benne, amikor mélyebbre ment és a torka kellemesen csikizte a makkomat.
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Nekem kb 13 évesen volt. Volt egy idősebb srác, akinek bejöttem, és sokszor találkoztunk. Jártunk moziba, átjött hozzám, stb. Rém kellemetlen volt.
5/10 anonim válasza:
#13 és miért nem írják magyarul?!
8/10 anonim válasza:
1! Azért mert magyarul sokkal hosszabban lehet leirni: tipitapinyalifalispriccgatyába.
9/10 anonim válasza:
nekem 13 évesen volt egy 15 éves sráccal
nagyon jó volt
10/10 anonim válasza:
17 éves voltam. Én ujjaztam a csajt, meg a melleit simogattam, ő pedig játszott a farkammal. Hatalmas élmény volt, hogy végre felfedezhettem egy csaj testét (17 volt ő is). Ő is játszott egy kicsit a farkammal, és fura volt akkor, mert azt hittem sokkal jobb érzés lesz, ha lány csinálja. Utólag kiderült, ő is tapasztalatlan volt még, és ezért volt ez az érzésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!