Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi szokott lenni a legénybúcsún, ha van táncoslány?
A legény és leánybúcsú egy nagy baromság.
Én hallottam olyanról is, hogy csak egy bulit szerveztek ahol mindenki jelen volt. Nem külön szervezgettek.
Amúgy meg a legénybúcsún ha megcsal akkor szerintem így rossz belelépni a házasságba! Hiszen később is eszébe fog jutni ,hogy mit tett és lehet, hogy vágyat fog rá érezni ,hogy újra megtegye. Nem kéne ilyen baromságokkal elcseszni egy házasságot.
ma 15:18 nem értem mi bajod?Valamit félre értettél én is azt mondtam hogy az is ugyan olyan MEGCSALÁS mint minden megcsalás!
15:1-es voltam!
Igaza van annak aki azt írta h legyen ott az apád vagy a fiútestvéred!
mellesleg nem csak a pasiknak szokása h félrekúrnak az esküvő előtt, én két esetről is tudok ahol a menyasszonyt megdugták:S
15.35-el egyetértek!;-):-D
Amúgy is, ha féltékeny vagy,(kérdező) akkor ez már eleve rossz. Féltékenységgel jobb belelépni a házasságba??Meg azon agyalni pár , vagy akár 8 év múlva is ,h vajon mit csinálhatott a legénybúcsún. Megcsalt vagy sem?
Szerintem jobb lenne, ha inkább egy közös bulit tartanátok ahol rokonok,szülők MINDENKI ott van. Szerintem TE is jobban járnál vele. Beszéljétek meg a vőlegényeddel.
Én ezt ajánlom. Már gondolom most is ideges vagy. Akkor mi re jó ez?:-S
Szerintem is tök felesleges ez a legény meg lánybúcsú.
Ebből következnek a sorozatos hibák egy házasságban.
Az utolsónak igaza van. Mert ahogy te is írtad kérdező féltékeny vagy. . Így mennyivel lesz jobb mondjuk 5 év múlva? Akkor is azon fogsz gondolkozni, hogy vajon megcsalt e ? Ha féltékeny típus vagy nem kéne ilyen bulikat szervezni, ebből csak rossz sülhet ki.
Ha még van rá időd beszéld meg a vőlegényeddel!Ha szeret Téged, akkor megfogja érteni, hogy miért nem akarsz legénybúcsút sem. Egy közös buli miért nem elég?
Amúgy is inkább Amerikában szokás ez a baromság-.-"
Meg ahogy vki írta, ki mondta hogy kötelező legény meg leánybúcsút tartanotok? Akkor miért hagyod , hogy szervezzenek ilyet? ha féltékeny vagy már most pedig még nincs is meg a buli...
"Szerintem jobb lenne, ha inkább egy közös bulit tartanátok ahol rokonok,szülők MINDENKI ott van. "
Azt hívják lagzinak:)))
Különben valaki írta, hogy a férfiak állatok. Szerintem is igaza van. Kezdem magamon észrevenni, hogy egyre jobban leakad a tekintetem egy-egy dekoltázson pedig nem vagyok független. Mondjuk a nők is tehetnek róla, mert a sikeres férfiakkal mindegyik flörtöl és nem zavartatják magukat, hogyha észreveszik a tekintetem. Remélem ennél a szintnél nem állatiasodok el jobban, mert alappa jól érzem magam a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!