Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti netes ismerkedéskor mennyi idő után
vállalkoznátok webkamerás (nem erotikus) beszélgetésre?
Soha, vagy chatelünk vagy találkozunk. Gyűlölök telefonálni és ez a videohívásra is igaz
2020. dec. 12. 20:03
12/27 A kérdező kommentje:
#10: Neked ez most miért baj? Később attól találkozhatunk, ha már egy kicsit nyugodtabb lesz a világ.
A nők egy része úgy matchel össze randiappokon valakivel, hogy utána még csak egy betűt sem ír vissza a másiknak. Vagy benyögi, hogy nem tudja mit akar....:D Ha ezen a két buktatón sikerül átevickélni, akkor:
Ha komolyan ismerkedem és nem szivatom a másikat, minél hamarabb találkozom vele és nem húzom az agyát és az idejét. Utána ha megvan a szimpátia és lesz folytatás, már részemről nyugodtan mehet a kamerázás vagy amit a hölgy akar.
2020. dec. 12. 20:07
14/27 A kérdező kommentje:
#13: Nem randioldalon ismerkedtünk össze. Amúgy szerintem azért is lehet létjogosultsága a randit megelőző kamerázásnak, mert:
1. nem gálában, kisminkelve, felturbózva láthatod a másikat, mint randikon, hanem a maga valójában;
2. megláthatod, hogy mennyire fesztelenül tudtok viselkedni egymást látva/hallva.
13 vagyok. Simán lehet randi előtt is kamerázni, ha nektek úgy a jó. Ez a ti döntésetek, főleg a mostani kovid miatt, mert tényleg nem nagyon van nyitva semmi. Én mindössze szeretem a leghamarabb látnia másikat személyesen.
2020. dec. 12. 20:26
Nem tudom itt kik írogatnak, de 2020-ban simán belefér normális embereknél ez. Régen telefonáltak tali előtt, ma meg kamerával beszélgetnek vagy akár telefon még mindig. Szerintem jobb is így mert semelyik félnek nem kerül semmibe se szinte, ha utána kiderül, hogy nem akarnak egymástól semmit. Ha meg igen, meg lehet beszélni a randit a kamerán. A reakciókból is sokmindent leszűrhetsz.
2020. dec. 12. 20:27
17/27 A kérdező kommentje:
#15: Én is szeretném, a tudtára is adtam, hogy ha nyugodtabb lenne a helyzet, akkor szívesen látnám őt élőben is. Én sem szeretem húzni az időt, csak a jelenlegi zavaros időszakot nem érzem biztonságosnak, több szempontból sem. Azért meg nem utaznék oda-vissza vagy 200 km-t, hogy még csak be se ülhessünk sehová. Ráadásul annyit tudok, hogy csak viszonylag rövidebb ideje szingli, így lerohanni sem szeretném, és megértem, ha ő esetleg kicsit lassabban akar haladni.
18/27 A kérdező kommentje:
#16: Én is ezt mondom. Ha mondjuk időnap előtt kiderül, hogy a másik ember kapafogú vagy irritáló hangú (tudom, ezek szélsőséges példák), akkor minek találkozni? Vagy ha azt látom a kamera hátterében, hogy minden csupa kosz és por, meg rendetlenség van, akkor azért elgondolkodom, hogy akarok-e egy ilyen embertől bármit is. Vagy ha mondjuk az illető randira eljönne kisminkelve, közben meg egy lestrapált, kiélt fejű valaki smink nélkül (ami esetleg kiderülhet a kamerázás során), akkor megint nem lesz túl vonzó az illető. Minek utazzak el akár 100 vagy akárhány km-re is, ha előtte a kamerázás segítségével esetleg könnyebben tudok dönteni? Szerintem is jó szűrő lehet akár egy kamerás beszélgetés is, nem tudom, miért ne lehetne akár egy ilyet is beiktatni egy randi előtt. Úgy gondolom, sokkal rosszabb randi közben rájönni, hogy mégsem tetszik a másik, csak éppen még el is csesztél egy napot az életedből, meg esetleg jó sok pénzt is.
mivel ez teljesen normális beszélgetés lenne szerintem pár nap után lehet róla szó
de látom a csaj most lett szingli kb és pár hete már beszélgettek...na most ahogy mondtam alapból már pár nap után mehetett volna a videó chat meg ha már pár hete beszélgettek akkor illett volna megismerni azaz megkérdezni hogy kapcsolatban van e vagy mi is van
szerintem ezek alap kérdések hogy most mióta szingli mi is történt főleg ha komolyabbra terveztek... nem pedig majd pár hónap vagy 1 év után jönnétek rá hogy basszus meg sem ismertünk egymást és úgy tűnik qurvára nem illünk össze mert nincs egy érték szintünk...
2020. dec. 12. 22:33
35 éves nő vagyok, hagyjuk ezt a webkamera dolgot, személyes tali max 1 hét után, és ennyi. Nem érek én már levelezgetni meg neten szórakozni :D
2020. dec. 14. 18:18
Kapcsolódó kérdések: