Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti netes ismerkedéskor mennyi idő után vállalkoznátok webkamerás (nem erotikus) beszélgetésre?
Figyelt kérdés
Hangsúlyozom, hogy NEM szexchatről lenne szó. Mennyi időre lenne szükségetek ahhoz, hogy pár hete tartó netes ismeretség, kölcsönösnek látszó érdeklődés és aránylag aktív (bár nem minden nap zajló) beszélgetést az kövessen, hogy ilyen formában is lássátok egymást? Elsősorban a talán kissé gátlásosabb lányok véleményére lennék kíváncsi.2020. dec. 12. 19:34
1/27 anonim válasza:
Semennyi, találkozzunk élőben mihamarabb. Nem kamerázgatok senkivel.
2/27 anonim válasza:
Én nem vállalkoznék webkamerás beszélgetésre. Csak időhúzásnak tartom. Személyes randi, aztán meglátjuk, hogy tovább. De kereken megmondani utána,hogy van-e esélye vagy felesleges többet találkozni. Én ezzel az elvvel találtam párt a neten.
3/27 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy én a bem netes ismerkedés világából vagyok.
A lány kifejezés nekmis annyira találó már.
33 évesen akár 1-2 bap után, ha szimpatikus valaki, akkor simán átmennék webcam-ra vagy találkoznék az illetővel.
Én a szemelyes randik híve vagyok.
/ már megtaláltam a páromat
33 èves vagyok/
4/27 anonim válasza:
Ugyanaz, mint az elsőnél. Ha megvan a szimpátia és akarunk egymástól valamit akkor fussunk előbb össze élőben. Ha meg ilyesmire nincs motivációm akkor biztos nem fogok kamozni senkivel.
5/27 anonim válasza:
De egyikőtök se jön el talira az a vicc :D
7/27 anonim válasza:
#5 Eddig minden randira elmentem. Egy részére kár volt, de elmentem.
8/27 A kérdező kommentje:
Jó, hát most ebben a helyzetben nem szívesen utazgatnék, mert nem a szomszédba kellene mennem. Nem szívesen hoznék haza semmilyen fertőzést sem, vannak idősebb vagy nem túl egészséges rokonaim, akiket nem szeretnék most veszélyeztetni.
2020. dec. 12. 20:01
9/27 A kérdező kommentje:
Ja és most még beülni sem nagyon lehetne sehová sem. Az utcán meg csak nem beszélgethetünk.
2020. dec. 12. 20:02
10/27 anonim válasza:
És ha ilyen helyzet miatt nem akarsz randizni akkor miért ismerkedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!