Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Addig, ameddig nem "gyógyítottam meg" a lelki sérüléseimet, addig ne nagyon akarjak párkapcsolatot igaz?
Egész életemben bántottak a külsőm miatt, hozzáteszem jogosan. (Gyenge a fizikumom.)
Aztán a tanulás sem ment soha, mindig én értettem meg utoljára a dolgokat. 😎
Tovább is van, mondjam még?...
Ne mondd, ne a negatív dolgaidat helyezd előtérbe, kezd el magadnak felsorolni inkább, miben vagy jó és azokat erősítsd. Amíg nincs önbizalmad, ne is akarj ismerkedni.
Hogy szeressen más, ha te nem tudod önmagad?
#1 Igazad van!
A másik dolog, az hogy mindenen megsértődök és mindent személyes támadásnak veszek.
Na ezért viszont jobb ha előbb magadat teszed tisztába, mielőtt párkapcsolatba kezdesz, mert elfogsz marni magad körül mindenkit.
Idézem a mondat tartalmát:
" A másik dolog, az hogy mindenen megsértődök és mindent személyes támadásnak veszek. "
#3 Már 26 éves vagyok...szóval nem állok valami jól.
Komoly párkapcsolatom még nem is volt...
És érzem azt a rohadt nagy különbséget az emberek és közöttem.
Az első jól írta,önbizalom nélkül ne akarj ismerkedni.Ha magaddal nem vagy rendben,mit adhatnál másnak?
"Egész életemben bántottak a külsőm miatt, hozzáteszem JOGOSAN."
?!!F@szt.NINCS olyan,hogy "jogosan" bántanak,felejtsd el ezt a hülyeséget!
Ha ellopják a tárcám,akkor én vagyok a hibás,mert volt nálam pénz?Ha elgázolnak a zebrán,én vagyok a hibás,mert minek mentem arra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!