Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék sperma donor lenni, ezt érdemes megbeszélni a barátnőmmel vagy ez egyéni döntés és nem számít, hogy párkapcsolatban élek?
Figyelt kérdés
23 éves egészséges férfi vagyok és szeretnék segíteni olyan párnak, akiknek nincs lehetőségük a hagyományos módon gyerekvállalásra. A barátnőm 21 éves. Félek, hogy ellenezné a dolgot. Mit javasoltok?2020. dec. 9. 14:53
1/5 anonim válasza:
Én nem ellenezném, de ez én vagyok. Kérdezd meg tőle inkább.
2/5 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle.
Ez azt jelentené, hogy lehet, hogy a jövőben lesz egy gyereked egy másik nőtől.
...
Én megérteném, ha ellenezné, és nem tetszene neki.
24F
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez a te döntésed.
Nem kell tudnia róla.
4/5 anonim válasza:
Kamu.
Magyarországon sperma csak anonim módon adható.
Másik megoldás, ha megdugod a nőt. Emiatt jogosan fog kidobni a csajod.
5/5 anonim válasza:
nem kell dugni hogy segíteni tudjon!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!