Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egy vörös hajú lányt istenítenek a pasik hogy milyen különleges, de a vörös hajú fiúk elől meg menekülnek a nők?
Mert a pasiknak és a nőknek más az ami Bejön ami tetszik.
Van pasi akinek nem jönnek be a természetes vörös, szeplős nők, ugyanez nőknél is...
Más az ideál
Mennyi nagy kérdés a világon...
miért számít a pici nő szexinek a pici férfi meg nem?
miért számít a marha izmos férfi vonzónak, a marha izmos nő meg nem?
Komolyan, ki tudhatja erre a választ? Szerintem ha megfejtenéd kérdező egyedü, egy nobelt is megérne, lehet, hogy 2-t is.
Próbákozz vele!
@7: a barátaid valószínűleg nagyon fiatalok, amikor még minden csaj és minden pasas akkora egyéniség, hogy mindegyik egyformán néz ki.
Nekem 35+ társaságom van, a legtöbb féri nem tartja vonzónak a többiek barátnőit, mert teljesen más típusok jönnek be nekünk. A szingli lányok viszont valóban ugyanazt az 1-2 férfit ajnározzák főként (és mivel ugyanazt az 1-2 férfit ajnározza a társaságon kívüli nők 99%-a is, így általában csak egy-egy estére, pár hétre sikerül megszerezni őket ;)
Hát az én baráti társaságomnak sem hasonló az ízlése...
Mindenkinek más jön be
Szintén 30+osok vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!